| TudorRadu a întrebat:

e la scoala o fata de care imi place.Ea e mai mica ca mine cu un an si nu stiu cum sa ma pun cu ea...ea nu intra pe facebook nici pe mess,la telefon raspunde maicasa sau bunicasa iar prietenii fac misto pe seama mea. Numele ei este cosmina iar cand e prin preajma colegii ma striga Cosminaaa. Intrebarea mea este :Cum sa ma apropii de ea, ce as putea face s-o cuceresc pentru ca tin mult la ea.

Răspuns Câştigător
| Patricia96 a răspuns:

Abordeazo...dar nu gen : ce faci cosmiiii, draga/draguta si s-o mai iei si in brate ca deja te poate considera un taran happy
Cand o vezi pe hol spune-i :hei, ce faci cosmina? happy
Intreab-o finut, si pastraza o anumita distanta(este important)
Deasemenea sa o abordeze prin semnale nonverbale ( privire, zambet, pozitia corpului)
Daca este complexata de faptul ca este grasa si acest complex de inferioritate i-a fost intarit prin faptul ca la scoala colegii fac misto de ea, baietii isi bat joc de ea, etc in momentul in care tu te duci la ea sa incepi o conversatie cu cel mai mult bun simt posibil, sunt sanse mari ca ea sa te respinga urat.happy
Pentru ca are o stima de sine foarte scazuta si pentru ca experientele ei trecute i-au dovedit ca cine vorbeste cu ea ori are un interes ascuns, vrea sa profite sau vrea sa isi bata joc de ea, va avea o reactie agresiva de respingere.
asadar...
Orice refuz primesti, nu il lua personal. Desi trebuie sa te perfectionezi in continuu, sunt sanse mai mari ca refuzul sa fie datorat femeii nesigure pe ea si complexate decat a felului tau de a fi.
In incheire, sa nu uitam totusi ca exista la fel de multi barbati complexati. Cine se aseamana se aduna, asa ca fa tot posibilul sa intri in contact cu femei frumoase, inteligente si sanatoase emotional.

4 răspunsuri:
| Albert9928 a răspuns:

Spune-i ce simti tongue pentru ca ea asteapta sa-i zici asta daca cosmina auzit ca preteni tai te strigau cosmina inseamna cate place si ea tongue Funda daca team putut sa te ajut big grin

| neutrino a răspuns:

Iti faci un plan de viitor. Prima data o cuceresti, apoi, daca ai noroc, peste un timp, poate te pui cu ea, cu toate ca eu cred ca ai fosit aceasta expresie fara sa stii exact ce inseamna.

| TudorRadu explică (pentru Patricia96):

La scoala nimeni nu isi bate joc de ea.dar eu sunt cu prietenii iar cand ea trece cu niste fete baietii striga :I-a uite cine vine! si etc

| Patricia96 a răspuns (pentru TudorRadu):

Aha,am inteleswinking