Singura, dar singura metodă e să-ţi iei inima în dinţi şi să o întrebi în faţă, aşa nu îi mai dai metode de a se eschiva de la răspuns SAU o săruţi direct, bine, încerci, dacă se retrage o iei ca pe un refuz.
Mai sunt 2 variante, dar lipsite de demnitate, din perspectiva mea şi a anume, să rogi un prieten comun să o întrebe ce simte în legătură cu tine (eventual cel care te-a ajutat să te bagi în seamă cu ea) sau varianta a doua să o întrebi chiar tu, DAR...pe facebook. Ultimile variante nu ţi le recomand.
Apropo, dacă tot te-ai împăcat cu ideea unui refuz, ce Dumnezeu te opreşte să o întrebi.
P.S.: Uneori, dacă te refuză mai ales, gândeşte aşa : "Nu mă merită, voi găsi pe cineva care într-adevăr mă merită". Să nu gândeşti niciodată că NU O MERIŢI TU, asta e gândire de om ratat.
Baftă!
Halele maica sfanta de eram maicata iti mutam falca din loc adica maicata isi rupe spateele sa iti faca de mancare si tu faci fite de indragostit din cauza unei tocilare
Ce fite am facut? Doar am cerut o parere. Sau pentru altii o problema e catalogata drept "fita„?
IGNORĂ-L TOTAL pe ăsta (da, e un el şi nu o ea). Se crede mare taur comunal şi e plin de sfaturi, dar el nu a *** mai mult de ambele mâini.
Multumesc de raspuns! Inca ceva: Exista si posibilitatea de a ma face ras fata de ea sau de parintii ei daca o sa-i spun ca imi place de ea? Adica, daca o sa le spuna parintilor ei etc...
De ce te-ai face de râs? Nu, ăsta nu e un motiv de ruşine!
Baftă şi dacă nu te superi să-mi spui cum a fost, sunt curios!
Daca nu incerci, nu vei stii niciodata raspunsul, care, poate fii pozitiv!
Ia-ti inima in dintii si invit-o din nou!
VerginicaVacagrasa(ți-ai ales perfect numele ca arată perfect cum ești)-esti o proasta fără viața care in loc sa își vadă de viata ei ratata sta si își bate joc de altii
Sunt barbat