Bai. eu daca as fi in locul tau...ma-s cupla cu baiatul care tine la mine si ma iubeste.tie chiar daca iti place de un baiat nu inseamna ca si el te place..si poate daca ai sta cu baiatul pe care la-i place poate el si-ar bate joc de tine si dupa ai suferi, asta e sfatul meu
Iti garantez ca nu va merge mai mult de 3 saptamani cu cel care "te place"
Atâta timp cât tu nu ești cu altul, încearcă nu ai ce pierde, dacă nu-ți place te întorci la a saliva după cel pe care îl iubești.
Te simţi vinovată? Nu te simţi, tipul nu e "sensibil", mai degrabă pămpălău, chiar dacă nu te-a întrebat după o oră dacă vrei să fii cu el, putea să-ţi spună că te place mai repede să fie clar.
Pa eu daca as fi in locul tau las alege pe cel care ma place nu ala care nici nu ma baga in seama iti dau un sfat alege-l pe cel care te place nul face sa sufere
Degeaba tu iubesti alt baiat daca el nu te iubeste mai bine incearca ca vorbesti cu baiatul care te place ca poate tine la tine si poate o sa aveti o relatie frumoasa impreuna dar tu cati ani ai?
Bai. eu daca as fi in locul tau...ma-s cupla cu baiatul care tine la mine si ma iubeste.tie chiar daca iti place de un baiat nu inseamna ca si el te place..si poate daca ai sta cu baiatul pe care la-i place poate el si-ar bate joc de tine si dupa ai suferi, asta e sfatul meu