Lasa visinata ca o sa iti miroasa gura si nu va accepta deloc sa fie cu tine, mananca o guma si mergi la ea.
Varianta 2 incearca sa ii spui indiferent de cat de greu iti pare nu ai nimic de pierdut
esti nebun frate,ca sa combini o fata nu trebuie sa beicel mai corect ar trebui sa vb cu ea,sa ii explici, dar ai grija sa nu dai de inteles ca esti nebun dupa ea ca dupa aia te ia deprost, spune-i ca atunci cand o vezi o ia razna flturasii din stomac sper ca am fost de ajutor
Fii atent : bea visinata, ia o pastila orbit si incearca sa pari cat mai normal, adica fara stress! Nu te agita si nu-i spune ca o iubesti.Spune-i ceva de genu..."fata mea uite care e treaba mie imi cam place de tine si asa si pe dincolo". Daca vrea, o sa zambeasca si o sa intre in discutie cu tine. Daca reusesti sa te combini cu ea, nu-i impune sa se desparta de ala! Laso sa o faca ea de buna voie! Si daca nu vrea, sa dai semne ca ai baut si a 2 a zii iti ceri scuze politicos si ii zici ca bausei putin ca a fost ziua tatalui tau sau ceva de genu! Si asa poti avea si a 2 a sansa .
Bafta!
(si eu am prieten dar imi place de altu si daca ar veni la mine si mi-ar spune ca ma iubeste as fi cea mai fericita din lume ) intra mai des cu ea in discuti si vezi daca si ea e interesata de tine si chiar daca tie ti se pare ca nu e tot incerca sa-i spui pentru ca nu ai nimic de pierdut. De ce sa te ineci in beutura fa-ti curaj cu altceva nu mai fi timid ca poate la urma o sa te intrebi cum era daca i-ai fi spus daca ea te vede beut sau ca mirosi nu cred ca o sa te bage in seama asa ca mai bine fa-ti curaj prin vorbe si sentimente si spune-i mai repede fetei ca poate te asteapta si ea... mult succes si sper sa iese bine:*