Inteleg bine ce simti,inteleg teama ta cea mare,inteleg si ce anume te tine si recunosc ca nu-i atat de usor.
Va trebui sa te inarmezi cu rabdare si tactica,regret ca folosesc cuvinte atat de prozaice.
Dar,e nevoie sa te apropii de ea,nu brusc,nu dintr-o data,ci incet,incet,firesc oarecum. Timizi cum sunteti amandoi,ea se poate speria,tu poti fi dezamagit si povestea s-ar putea termina inainte sa inceapa,ceea ce nu trebuie sa se intample!
Asa ca,pasi mici de fiecare data.
In fiecare zi,un gest sau un cuvant.
Azi,un zambet,maine o intrebare(ce-am avut la mate,ce ora avem acum,ti-ai facut la romana,stii lectia la bio,etc.),pe urma iar un zambet si tot asa! Sa nu uiti ca zambetul si rasul deschid inimi si apropie oamenii,fii mult mai zambitor cu ea decat cu restul,ofera-i o atentie speciala si nu permite amestecul sau comentariile celor din jur!
La un moment dat,relatiile dintre voi vor deveni mai lejere,mai usor te vei apropia si atunci ai putea sa ii dai sau sa ii ceri ID,fb,ca sa mai "vorbiti" si voi!
Nu incerca sub nici o forma sa te duci la ea si sa-i spui ca o iubesti,oricat de mult simti nevoia asta!
O vei speria si indeparta!
Lucrurile astea se marturisesc greu si la momentul potrivit,acum fata doar isi imagineaza ca s-ar putea sa o placi sau poate nici atat!
Din nefericire,esti baiat si tu esti cel care trebuie sa faca toti acesti multi pasi mici.Ea,daca mai e si timida, nu-ti va spune nimic singura, dar ar fi bine sa fii constient ca e posibil ca si ea sa astepte.Sa te astepte pe tine,de ce nu?
A refuzat unul, prea impetuos pentru gustul ei, si nu da semne ca i-ar place cineva.Doar ca te priveste, la nesfarsit.De ce n-o iei ca pe o invitatie muta? Incearca sa te apropii.
Si daca esti destul de bun pentru ea,ar fi bine sa uiti genul asta de scrupule,te autocomplexezi si iti pierzi toata increderea in tine!
Ma uit la cat de frumos gandesti,inteleg cata sensibilitate ai in tine,vad cat clocot au sentimentele in tine si tu te temi ca nu esti destul de bun? Te asigur ca gandesti frumos,delicat si matur! Macar de-ar gandi asa toti cei de varsta ta!
Acum,incearca sa iti faci un mic plan si pregateste-te,maine o vezi,fii bun,cald si zambitor.
Si,cand o sa fiti impreuna,pentru ca va meritati unul pe celalalt, trimite-mi si mie un mesaj privat, sa ma bucur de bucuria voastra!
Iti multumesc din suflet.Ma bucur ca ma intelegi si sunt onorat sa am parte de un raspuns atat de matur si convingator.Iti voi asculta sfatul si iti promit ca nu voi uita asta.Si cand voi face progrese in relatia mea cu fata iubita, sigur iti voi trimite un mesaj.S-ar putea sa reusesc doar datorita tie.Multumesc inca odata
Te-ai gandit vreodata ca ea l-a refuzat pe acel baiat deoarece simtea ceva pentru tine?
beausingurlamasamea întreabă: