Bună.
Slăbești printr-un regim igieno-diedetic, practicarea unui sport cel puțin de trei ori pe săptămână, hidratare.
Cine a râs de tine că așa ceva?
Pa, pa.
Da este adevarat, slabiti amandoi daca depuneti efort fizic. Stiu ca slabesti cat alergi 5 km
Daca nu mananci dupa, se simte ca ai slabit. Depinde cat de intens este si cat efort depui, functie si de pozitia pe care o alegi de oboseala, de activitatea fiecaruia, de conditia fizica pe care o are fiecare. E ca la un sport: daca faci aceleasi exercitii zilnic, dupa ceva timp organismul se obisnuieste si nu mai slabesti, doar te menti.
Cel ce da din fund slabeste, nu cel care sta degeaba pentru ca prin miscare arzi caloriile, logic
Nu neaparat.depinde cum actioneaza hormonii tai.sincer,am vazut si care sabesc si care se ingrasa si care raman la fel.stai chill, daca vezi ca o apuci pe un drum, iei masuri
Cred ca el slabeste deoarece depune mai mult efort.depinde de cat de implicat este fiecare. dupa parerea mea este un mit, dar se spune ca o partida de sex face cat un alergat de 5 km.dar eu nu cred.sexul trebuie sa fie placut nu extenuant