Mari creatoare de probleme fetele de 14 ani!
http://www.tpu.ro/......roase-imi/
Stai... tu esti Victor? :)
Daca nu, poate te inspira vreun raspuns pe care l-a primit el.
Parerea mea e sa te concentrezi pe altceva ca sa iti treaca indragosteala. Pare matura, insa chiar daca a renuntat la papusi, ii place inca sa se joace. Cu tine :) stii ce tare se simte ea, ca te face pres cu toanele si comportamentul ei? las-o (sa mai creasca :)) ) sa-si lamureasca ce vrea, pe cine vrea, si vezi-ti de viata ta, de pasiunile tale, de scoala etc.
Cat de penebil sa fii sa plangi dupa o copila pentru care in mod legal ar trebui sa faci inchisoare pentru corupere de minori daca te apropii de ea. Si motivul e ca ea isi vede de baieti de varsta ei.
Stai putin, ce s-a intamplat cu 'iubirea nu tine cont de varsta'?
Cunosc oameni care s-au combinat in liceu si acum au copii
Eu nu m-am dat la ea sa o aduc in patut, nu, asta fac mult, crede-ma, MULT mai usor cu cele de varsta mea, nu in asta e totul.
Ai tratat cu ironie chestia asta... corupere de minori inseamna cu totul si cu totul altceva.
Poate ca iubirea nu tine cont de varsta, da in cazu tau tine cont legea.
Nu am tratat deloc cu ironie... este penibil si o spun in cel mai serios mod.
Crește niște ****. O să râzi de tine peste ceva timp, crede-mă. Te-am stalk-uit pe facebook și am dat de profilul tipei. Arata ok, să zic, dar nu i-aș da mai mult de 15 ani. În plus, în poza aia iarna, lângă copac pare grasă. Eu zic că nu merită.
Apucă-te de pariuri, o să îți treacă și faza asta.
No way :O
Cum esti pe facebook?
Sa stai sa plangi dupa o fata de 14 ani? Patetic. uito! Cauta alta fata de varsta apropiata 17-18 ani.
Pentru o persoana care se iubeste atat de mult pe cat o faci tu, ai niste gusturi oribile cand vine vorba de a alege persoane cu care sa-ti petreci timpul si esti cam naiv. Te-a jucat frumos. (faci videoclipuri pentru manele nu?)
Oh well sa vedem:
1) Nuuu, nu renunta. Fii mai dur cu ea si arata-i ca esti mai barbat decat copilul de 12 ani cu care se vede si a reusit sa-i suceasca mintile mai bine decat o faci tu. (desi cred ca el este mai tare ca tine). Glumesc. Renunta, pentru ca nu-i faci fata.
2) Poate stergandu-i numarul din telefon si ocupandu-ti timpul cu ceea ce iti place sa faci si gasind o fata mai putin matura.
3) Da, da. Desi nu stiu. Cred ca o sa ti-o cam iei de la el.
Apreciez atitudinea cam asa sunt si eu.
Videoclipuri in sensul ca sunt. un actor incepator, nu videoclipuri pentru altii, sa-i zic vlog, ca sa fie inteles altfel in opinia ta. Amuzante, sau, triste, pe alb negru, pentru trairi, emotii. Sper ca ai inteles.
Mersi pentru tot, apreciez.
I-am sters numarul... nu pot sterge conversatia, si oricum il am scris pe ceva in caz ca il sterg din telefon si dupa imi pare rau, pur si simplu... nu pot.
Legat de 3) da, o sa mi-o iau del a el sigur ))
Vorbind serios, chiar apreciez maniera cu care ai abordat intrebarea, ma face sa ma simt mai bine
Recunosc,am citit pe sarite, iar la jumatatea epistolei m.am oprit. Sper ca am prins ideea.O inima zdrobita, multe injuraturi, fum, alcool si maini luxate.Mi.ar fi placut sa citesc ca i.ai rupt minorei o coasta, dar na..sa ne multumim cu ce primim.Toate ca toate, dar cand aud de cineva ca a primit block, simt ca si cum pantecul mi.ar fi sfasiat.Scoate.i dintii!
Bro... Esti trist. Ea zice ca nu stie fiindca asta e adevarul, e prea imatura pentru sentimentele tale. Nu iti mai pierde timpul. Gandeste la modul "cand sunt trist ma opresc din a fi trist pentru a fi minunat". Iubirea e un act de autosugestie, deci minte-te ca nu o iubesti pana devine adevarat. Si in plus iubirea e doar o forma de egoism, priveste altfel situatia: esti egoist, nu vrei sa o ai, vrei sa nu suferi. Si nu spune ca tu nu esti egoist, cu totii suntem. Iar pe ala nu il bate, te injosesti. Pastreaza-ti demnitatea. Si asta implica si consumul de substante dubioase care iti omoara neuronii si iti adancesc sentimentul de esec pe care il ai. Multa bafta si pace! love ya...
Am uitat sa zic, tipul ala o inselase de cateva ori, ultima data cand s-au si despartit, crezand eu, definitiv, am vorbit eu cu o fata la care ala ar putea visa doar, sa isi dea intalnire cu el, a luat mare teapa, nu inteleg, tot la el se intoarce. Trebuia sa aduc aminte si chestia asta.
Ah, revin din nou.
As putea sa ii fac hmm, rau, sa zic, cu niste chestii, zic 'as putea' pentru ca doar ipotetic, practic, n-am puterea sa... o vad cu o simpla tristete pe chip, apai sa-i fac rau.
E raul necesar, sa zic asa.
Cu tot raul, suferinta si lucruri care nu par clare, tot o iubesc, adica, chiar tin la ea si nu e ca si cum imi trece a doua zi... iubesc o copila de 14 ani, ok? penibil pentru voi, complet inexplicabil pentru mine. Ma gandesc la ea si acum, mersi pana aici de variante, nu pot sa vorbesc cu mai multe fete... ma gandesc tot la ea, o vad in ele, alte solutii? DAU FUNDA!
Esti pur si simplu patetic, de ce nu vrei sa explici cu adevarat ca esti un simplu gras care si-a luat bataie de la 6 baietii si striga "Operatia, operatia" ))