Este un penis mediu si sexul il poti incepe dupa 18 ani, cand ai destul discernamant sa stii ce faci, sa te protejezi si sa poti sa-ti iei responsabilitati, daca se intampla neprevazutul.
E mare? asta crezi tu ..care medie? poate in china, la noi media este in jur de 20cm.
Intr-o ceretare facuta in Europa, la care au participat 10 tari, s-a constata ca lungimea medie a penisului este de 15, 7 cm in Polonia si 12, 4 cm in Anglia.
Tot din cercetare a reiesit ca mărimea ideală în viziunea femeilor este de 15.8 centimetri, iar in viziunea barbatilor este de 16, 6 cm.
Cea mai mare medie a marimii penisului este in Congo - 17, 93 cm. Romanii sunt dotati cu o medie de 12, 73, iar cei mai slabi sunt dotati indienii cu o medie de 10, 24 cm.
Nu o asculta pe idioata de AnnaBlandiana, ca este ramasa cu duhul in evul mediu si nici atunci, ca si pe atunci fetele se maritau la varsta de 16-18 ani.
Incepeti viata sexuala cand crezi tu ca esti pregatit. Zic ca dupa 16-17 ani nu-i prea devreme.
Marimea penisului este normala, chiar frumusica.
Nu vreau sa te supar,dar la varsta ta,ar trebui sa te preocupe invatatura, sa citesti o carte, sa faci sport, nu sa-ti masori ****, este mica 17 cm.
Daca se axeaza doar pe invatat nu i se mai scoala? Tinerii trebuie sa-si insuseasca si educatia sexuala (care in Romania este splendida, dar lipseste cu desavarsire), parte a educatiei, iar educatia este parte a culturii asimilate de o persoana.
Nu este mic de 17 cm. Sunt foarte multi barbati care au penisul sub 17 cm.
Cred că e mai mult decat super, trebuie să știi ce să faci și unul și de 12-13 e suficient.
La cat sa ți o începi? Când ești pregătit și hotărât, dar sa ai grija
Frate,nu asculta toate băbuțele de pe TPU care îți spun ca ar trebui sa începi pe la varsta de 25 ani, nu mai suntem in comunism, legea spune ca viața sexuală o poți începe daca ai peste 15 ani, de protejat exista prezervative (Durex), in cutie albastră sau roșie,eu folosesc roșie deoarece e cu extra protectie,nu se rupe, trebuie sa stii cum să-l pui corect, cauta pe TPU "cum să-mi pun prezervativul", daca esti virgin ia-o încet, ar trebui sa o faci cu o virgină, trebuie sa fie și fata pregătită, oral, daca incerci să-i oferi și tu oral s-ar putea să-ți vina rău daca nu-ți plac lucrurile scârboase și vaginal, poate să iasă sânge de la ea daca e inca virgina, nu sa te duci cumva la curve deoarece o sa iei toate bolile cu S, după actul sexual o sa te usture balaurul 2 zile dar nu o sa mori. Succes daca ai peste 15 ani!(si o fundă ar merge))
După +16 ani, poți să-ți incepi viața sexuală, este in regulă.
iar în legătură cu penisului, e ok, eu îl am de 18, 2 HA HA
smileforme întreabă: