| Xp_Sammy_1993 a întrebat:

este normal ca persoana care te iubeste sa te barfeasca la prieteni? mentionez ca ea pretinde ca ma iubeste mult si nu mai stiu daca sa am incredere sau nu. azi s-a apelat telefonul ei din buzunar la numarul meu, din greseala am auzit toate barfele rautatile care le zicea de mine. e prima oara deoarece ea tot timpul vorbeste frumos cu mine cu "ingeras puisor" dar nu am auzit-o niciodata sa zica ceva urat despre mine. ma gandesc ca se preface ca ma iubeste asa mult dar pe la spate ma barfeste. nu stiu ce sa cred acum... suntem de un an impreuna si daca e sa ne certam de ceva imi cauta mie vina, ma face vinovat din orice, i transforma totul intro drama. eu o iubesc dar am ramas uimit de cele intamplate... voi ce parere aveti?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E posibil sa te insele, poate sta cu tine pentru ca are parte de cadouri sau o inviti mult pe banii tai.

| DNSK a răspuns:

Intoarce-te cu spatele si pleaca

| BiuL a răspuns:

Nu e normal.
E cazul sa ai o discutie serioasa cu ea...

| neutrino a răspuns:

Fiecare iubim in felul nostru, iar ea iubeste si cu barfe.

| SkyPilot a răspuns:

Cand descoperi lucruri de genul acesta despre relatia ta, e mai bine sa o inchei. Daca te barfeste, te si minte si poate ca te si inseala. Mai bine termini acum decat sa o lungesti, tot acolo vei ajunge si vei suferi mai mult.

| Marya_Marry_1995 a răspuns:

Daca te iubeste nu te bargeste nici macar in gluma!

| sexybraileanca a răspuns:

Cu siguranta nici macar nu tine la tine, ce sa mai spun de iubit! laughing Deschide ochii, persoana asta nu este de incredere. Daca ar fi fost adevarat ce iti spunea tie, ar fi vorbit la fel de frumos despre tine si cand nu ai fi fost prezent. Cel mai probabil te si inseala.