Trandafiri? Parca e too mainstream, incearca sa afli ce flori ii plac, ce culori ii plac, asa ii transmiti subtil ca te-ai interesat mult si chiar ai vrut sa ii placa... Cat despre restul cadoului, nu stiu, eu zic sa incerci sa ii iei un parfum si eventual sa ii dai chiar tu pe gat. Audrey Hepburn spunea ca fetele de obicei se dau cu parfum acolo unde vor sa fie sarutate, fii romantic, lasa-ti imaginatia sa zburde
Interesant sfat...am sa incerc...
Incearca sa ai ei un buchet de Trandafiri-poate ai ei atatia cati ani are ea .Sau poate vrea alt tip de flori.Cat despre cadou -cel mai bine sa ai ei ceva care o reprezina -ceva ce sti ca isi dorea de mult.Si e oki sa mai pui acolo si un parfum sau ceva cosmetic !
1. Nu încerca să impresionezi.
2. Nu încerca să impresionezi.
3. Nu încerca NICIODATĂ să impresionezi o fată.
4. Lasă cadourile, că intri şi mai tare în friendzone.
Eşti în friendzone, înseamnă că nu eşti bun pentru altceva. Nu mai ai ce să mai faci acum. Sunt destule fete.
Pai altceva nu ai ce sa faci. Vorba ta ai putea sa ii iei niste trandafiri(conteaza si cati ani ai...).Si ai putea sa ii arati ca nu esti doar un prieten....prin gesturi si chestii din astea.
O fata = o floare
Asa ca dai dracu un buchet de flori multiii trandafiri si in primulk rand gestul conteaza. Eu sunt fata si daca m-ai pune sa aleg as alege florile!
P.S si un bilet de dragoste
Dacă tot îţi e prietenă poţi să-i dai un lăntişor în formă de inimă cu poza voastră în el, sunt sigur că ai tu o poză cu voi împreună dacă tot îţi este prietenă! Good luck my friend.
beausingurlamasamea întreabă: