| LordRing a întrebat:

Salut TPU este o fata de care imi place si mereu cand o vad inima parca ma trage la ia sai spun cami place de ia si chiar si pe mess dar mie teama ca voi primi un raspuns negativ si ea spune tot ce ii se intampla si mie frica ca le va spune colegilor imi puteti spune cum sa fac sa ii spun dar sa nu afle nimeni de asta orce raspuns ar veni(negativ, pozitiv) dau fundita celui mai bun raspuns si celorlalte le voi da vot.

Răspuns Câştigător
| ancaioanamaria a răspuns:

Nu este aceeasi fata care ziceai ca in autocar statea in fata ta si dadea semne ca te place? Daca este ea sa nu-ti fie rusine pentru ca si ea te place.Si daca le spune prietenilor ei, lor nu li s-a mai intamplat acelasi lucru? Nu are de ce sa-ti fie rusine, trebuie sa fii tu insuti.

7 răspunsuri:
| HolyPotato a răspuns:

Bine pai, pentru inceput am sa-ti spun sa nu te lasi invins de teama, fiindca mai apoi vei regreta.Incearca prima data sa intri in vorba cu ea, iar dupa ce vorbiti de doua-trei ori pe mess, spune-i ceea ce simti, pentru ca altfel poate va crede ca esti un obsedat.
Ca sa nu afle colegii tai despre ceea ce se intampla intre voi doi, mai bine ii spui fetei de la bun inceput ca nu vrei sa ajunga aceasta "stire in ziar" si ca ti-ar trada increderea daca ar striga in gura mare cele intamplate.Chiar daca nu ii place de tine,ar trebui sa aiba bunul simt de a pastra tacerea daca ii ceri asta.
Insa in cazul in care ea va vorbi,eu zic mai bine sa nu-ti fie teama de gurile rele si sa treci mai departe cu capul sus. Daca nu le arati colegilor ce simti cu adevarat in acele momente, ei nu se vor lua de tine.
Am trecut si eu prin asta si stiu cum e. Sper ca te-am ajutat! Oricum, iti tin pumnii!winkingBafta!happy

| AnemonaP a răspuns:

Uite,si eu am patit acelasi lucru,nu e usor sa spui cuiva ca o placi, dar spune ca acel cineva sa-i spuna ei, si ea te va privi in atfelwinking crede-ma si daca te va placea iti va spunewinking

| Teo_4002 a răspuns:

Vorbeste cu ia cand e singura si nu pe mess. Spune-i ca o placi foarte mult si nu vrei ca restul lumii sa afle. Daca si ia te place puteti fi impreuna. Daca ea nu te place roaga sa nu spuna nimanui ca o placi. Si eu sunt fata, deci sunt sigura ca nu va spune. Oricum poate te place nici o data nu se stie. Bafta :*:*

| B343 a răspuns:

Daca ti'a dat semne ca te place spune-i (pe mess daca esti timid dar mai intai asigura'te ca e singura in casa)... eu am aceeasi problema dar is suparata ca eu l'am salutat pe mess de 2 ori si niciodata nu mi-a raspuns crying

| albrosie a răspuns:

Vezi incearca sa o faci sa te placa si ea pe tine faci niste glumite de bun gust i spui una alta o seduci cu ceva dupa vo 1 saptamana iti va cadea in brate add albrosie sa vad daca te pot ajuta cu ceva

| LordRing explică:

Ba da

| LordRing explică:

Da si mai este o problema eu n-am vorbit decat de 2 ori cu ia pe mess si in viata reala n-am vorbit nici macar odata cu ia dar intre 4 ochi