anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

este o fata la mine in clasa… de care nu imi place… eu sunt cam las cand vine vorba de fete… nu am mai stat cu vreo fata… si nu vreau sa stau cu ea… acum cateva zile eram cu 2 colegi si cu fata aia si in drum spre casa ne-am oprit intr-un parculet pentru ca cei 2 colegi aveau chef de joaca… sunt a 6-a, era 8 seara si nu mai aveam chef de nimic… asa ca am asteptat pana termina ei…. dar a asteptat si fata de care nu imi place…. si m-a intrebat daca am avut vreodata o iubita…. am ramas mut…. ce credeti? :l HELP PLEASSSEEEE

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii poti zice ca azi ti-ai gasit una si sa nu isi faca sperante cu tine

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Nu sunt sigur daca ma place. daca nu ma place si ii zic ca am iubita va fi cam jenant... oricum, daca mint ma vor intreba toate colegele mele si toti prietenii cine e fata cu care stau si nu vreau sa ii mint pe toti... isi vor da seama ca mint

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca esti sincer te ia de prost le zici ca e o vecina din scara ta si nu au cum sa isi dea seama

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Daca nu iti place de ea inseamna ca e o urata, ignoro

| corbulalbrosu a răspuns:

Gndeste-te bine deoarece ar fi pacat sa dai cu piciorul unei astfel de sanse. Daca chiar nu-ti place de ea, eventual i-ai putea spune ca deocamdata ai putea sa o accepti ca pietena astfel ii comunici subtil ca nu o doresti ca iubita. Vezi cum va reactiona si pe viitor vei sti cum sta treaba.

| xMcGabyx a răspuns:

Pai daca nu vrei, ignor-o sau zii ca nu iti place de ea ca sa nu isi mai faca sperante, asa e si la mine dar e invers... eu o plac si ea nu ma place! Spune-i ca nu o placi!