anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este o fata.pe care o iubesc si ea pe mine nu prea...Si odata si odata.ea o sa regrete vreau unu status gen:o sa regreti.ca nu ai vurt, sa fii q mine Plssss

Răspuns Câştigător
| Lamaitzza a răspuns:

- Poti sa vi apoi sa pleci dar te rog pe bune de data asta daca pleci pleaca undeva in lume stiu ca nu te mai am si nu imi pare bine dar mai bine ma impac cu ideea decat cu tine.
-Va veni timpul sa vorbim din nou. Eu o sa rad de multe. Tie o sa-ti para rau.
Altele nu mai stiu.

6 răspunsuri:
| Komododragosh a răspuns:

De ce sa-i pui un asemenea status s-o faci sa se simta si mai prost? Daca fata nu a putut sa te iubeasca, inseamna ca nu a putut sa te perceapa ca pe un iubit, si a facut bine ca a fost sincera cu tine. Nu ai cum sa fortezi o fata sa se indragosteasca de tine, indiferent ce cadouri sau sacrificii ai facut tu pentru ea. Daca ea nu se vede in sufletul, daca nu pari genul ei si daca nu simte acel "zvac" in inima pentru tine, atuncea nu o condamna pentru acest lucru, caci sunt convins ca nu esti singurul baiat pe care l-a refuzat. Ce vrei sa faca fata acum, ca daca mai apar inca 10 ca tine, sa fie cu toti impreuna? Nu merg asa lucrurile, nu conteaza ca tu consideri ca meriti sa fii cu ea, conteaza ca nu isi gaseste ea implinirea sufleteasca alaturi de tine.
Sper ca intelegi ce vreau sa spun si sper sa iubesti o fata care sa-ti intoarca si tie aceasta iubire.

| DarKnNNeS a răspuns (pentru Komododragosh):

Ea.ma iubeste.dar stii cum e acum.18 -19-22 ani.masina.alea aleawinking

| Komododragosh a răspuns (pentru DarKnNNeS):

Adica e materialista? Stiu si eu cum e la varsta aia si nu inteleg ce legatura are iubirea cu masini si alea alea? Desigur, mai merge un cadou acolo din cand in cand, dar nu acesta ar trebuie sa fie motivul pentru care sa te iubeasca sau motivul pentru care sa se desparta. Iubirea adevarata este neconditionata, nu iubesti pentru cadouri sau masini sau alte chestii, ci iubesti pentru persoana care este caci acea persoana te face sa iubesti viata si mai mult.

| DarKnNNeS a răspuns (pentru Komododragosh):

Mda ai drtongue

| ManoleAndreeaMaria a răspuns:

Despre unele inimi se poate spune ca sunt intruchiparea imperneabilitatii: lacrimile celor apropiati nu dor.
e viata mea: da vina pe ea
The worst way to miss someone is when they are right beside you and yet you know you can never have them.
Nothing hurts more then waiting since I don't even know what I'm waiting for anymore.
I wish that I could hold you now. I wish that I could touch you now... I wish that I could talk to you... be with you somehow.
Good judgment comes from bad experience, and a lot of that comes from bad judgment.
Can you leave it all behind? Cause you cant go back.
You only live once, so do everything twice.
& i promise, one day...
you'll regret losing me.
don't take life seriously,
no one gets out alive anyways.

sper ca ti.am fost de folos!happybig grin

Întrebări similare