| George234513 a întrebat:

Salut TPU, este ok inainte cu 2-3 ore sa am primul meu act sexual din viata mea sa ma masturbez pentru a ma tine macar 3-4 minute cu partenera? Faza e ca ma gandesc ca daca nu ma masturbez inainte o sa imi dau drumul in maxim un minut si nu o sa fac nimic. Spuneti-mi daca este ok dar sexul va fi protejat.

Răspuns Câştigător
| Cavaler001 a răspuns:

Pentru ca te-ai masturbat poate prea mult ai ajuns sa-ti dai drumul in maxim un minut, mai ales ca vei avea si emotii.
Nu va grabeste nimeni si daca iti dai drumul intr-un minut care e problema? Al 2-lea numar va tine mai mult, al 3-lea la fel.
Nu te mai stresa din orice si pe viitor masturbeaza-te mai rar. Important e sa fiti amandoi de acord, sa fiti atenti si respectuosi unul cu celalalt si nu in ultimul rand sa fiti amandoi de acord..asupra actului sexual, presupunand ca aveti macar 16 ani.

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ar strica, doar sa ai o igiena corecta intre cele două evenimente

| Emilian65 a răspuns:

Dacă te masturbezi înainte de actul sexual, obligatoriu este ca actul sexual sa fie protejat. În caz contrar exista șanse mari sa o lași gravida.

| alexandra1738383 a răspuns:

Spor la laba!

| Cavaler001 a răspuns (pentru alexandra1738383):

Urat raspuns si din partea unei domnisoare/doamne, ca sa nu mai spun ca e un sfat foarte prost!
Cine sa credem ca se ascunde in spatele acestor cuvinte. Stim prea bine ce fel de femei vorbesc asa.Te simti bine sa fii incadrata in categoria lor?

| suntserios a răspuns (pentru Cavaler001):

Vai, i ai aratat tu că a scris laba

| Cavaler001 a răspuns (pentru suntserios):

M.am gândit să o învăț că nu se vorbește așa în public..In particular poate vb cum vrea ea, dar așa își strica imaginea nu doar in fața noastră că mie personal mi.e indiferenta, dar am zis sa ii fac un bine, gratuit.

Auleu. Cineva anonim și a stricat imaginea în fața ta. Wow. Sufera cred

Te plictisești?
Vorbeam de imaginea ei în fața tuturor.Așa cum am scris mai sus mie mi.e indiferenta.

Wow, da, vai ce nasola că a zis laba. O batem cu pietre.

Vad că nu înțelegi ideea și deja devii obositor. Nu stau sa.ti desenez acum daca nu ai înțeles de ce i.am făcut acea observație. Poate mai ai alte întrebări la care vrei sa fii serios, că aici vad că o dai in glume proaste.

O dau in glume proaste doar la răspunsuri fara sens care merita luate la mișto, ca cel al tău...

Hai mănâncă.ti vorba și scutește.ma. Sper că iubita/soția ta sa vb așa deschis de fata cu tine in public, poate atunci vei înțelege la ce m.am referitwinking
Nu te mai obosi să.mi răspunzi că am văzut ce serios ești.