Si daca iti faci griji ce crezi ca o sa creasca precum vrejul de fasole, asta e mostenirea ta genetica, nimeni nu este perfect, toti avem defecte diverse
O sa iti mai creasca 1 centimetru, poate 2 maxim. Cam de la 12-13 incolo se poate considera ok, daca e sa fiu sincer. Insa circula vorba "in sat" ca cineva care e mare macho, o are de 10 maxim. Si se descurca, nu a facut nicio operatie si nu am auzit de vreo iapa nesatisfacuta de dansul. Cauta metode de marire, in cazul tau cred ca si ai tai ar trebui sa te inteleaga si sa te trimita la folosit de o pompa zilnic. Sau nu stiu, ceva de genul. Intreaba-i si tu pe astia care sunt mari, ce fac mai special? Nu stiu, poate fac ceva diferit. Daca nu reusesti sa cresti pe cale naturala, atunci mai exista operatia. Si ti-o poate face pe la vreo 14 cand tu o sa ai vreo 9-10. CRED. Tu poti sa te trezesti si cu o surpriza pe la 16-17 ani, dar bate fierul cat e cald, cat timp esti increstere.
Nu inca.
Marimea penisului depinde mult si ce gene ai mostenit.
Mai asteapta cativa ani, probabil va mai creste dupa care vei ramane cu ce ai.
Penisul poate creste dacă îl ajuți. Prin masare (în timp ce e în stare semi-erecta) tu faci ca sângele sa circule în el iar asta îl face sa se dezvolte. Uite un site cu info: http://www.penisului.ro/faq.php#Top