| nexT_2456 a întrebat:

Este vorba despre o fata care am ignorat-o total, pentru ca se credea, si se crede " printesa ".Ea tot timpul intra in vorba cu mine iar eu nu ii raspundeam s-au eram ironic cu ea. Dar problema este ca de cand a venit alt baiat, ma ignora total ca si cand mi-ar plati cu aceeiasi moneda.Acum doar vorbim unu cu altul foarte urat ca si cand nu ne suportam.Chestia este ca ceva ma roade pe dinauntru, nu stiu daca m-am indragostit de ea s-au e doar din orgoliu, dar de stiut stiu ca ma simt terminat, aproape cazut la pamant.Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Dupa cum ti-ai dat seama, da, iti plateste cu aceeasi moneda, ignorandu-te si flirtand cu alt baiat, in asa fel ca sa te sicaneze.
Se intampla totusi sa te indragostesti de persoanele care te incita si te provoaca ca fata respectiva, posibil sa fii deja indragostit, dar la fel de bine este posibil ca sa fii doar obsedat de comportamentul ei jucaus si aparent ignorant.
Sincer, am 2 perechi de prieteni care au fost ca si tine cu fatuca asta, ciudat este ca nu se suportau deloc si se sicanau incontinuu, dar destinul lor i-a pus fata in fata si cumva minunea s-a intamplat, ambele cupluri s-au casatorit fulgerator de repede, socandu-ne pe toti cu anuntul facut, si ambele cupluri la ora actuala sunt fericite si casatorite de peste 20 de ani. Aparent, joaca asta incitanta si provoaca focul dragostei.
Trebuie doar sa observi reactia ei cand va intalniti, sa vezi cat de interesata este sa te provoace si cat este interesata sa aflii ce face ea.

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai ajuns in situatia sa simti pe pielea ta zicala : "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". Pfiuuuuu, ce ti-e si cu orgoliul asta, bata-l vina. big grin

| mihai69 a răspuns:

Cred că a observat că celălalt băiat știe să scrie.