| MaximSpeed a întrebat:

Eu am 18 ani si iubita mea 17, eu sunt virgin, ea nu mai este.Suntem de 4 luni impreuna si eu imi doresc sa fac dragoste cu ea, si ea spune ca vrea asta. I-am spus sa vina la mine dar mai intai a spus sa ma duc la ea sa ma cunoasca ai sai si de fiecare data cand trebuie sa ma duc la ea gaseste ea un motiv sa nu ma mai duc.Si ma cert mereu cu ea din cauza ca eu cred ca nu vrea sa facem dragoste si sa ma duc la ea.Ce sa fac si cum sa o abordez?

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Cel mai bine e să nu faci sex cu nimeni cu care nu ești căsătorit, păcatul curviei nu aduce nimănui fericiere pe termen lung. Știai că și cu prezervativ ai 20 % șanse să iei boli venerice, care le poate avea cineva cu ani înainte să știe și să se manifeste? Un bărbat adevărat cere unei femei să facă sex când e capabil să o protejeze, să lucreze pentru familia lui nu să contribuie la anticoncepționale sau plata avorturllor.Sexul e mult mai plăcut când ai binecuvântarea lui Dumnezeu și a părințolor.

| Zyzzer a răspuns (pentru ania):

Acuma inteleg de ce persoanele ateiste au un IQ mai mare decit cele credincioase. Sunt mandru ca sunt ateist.

| Kaℓi a răspuns:

Asta spune tot "eu sunt virgin, ea nu mai este" happy

| mihai69 a răspuns:

E țepară și te joacă după cum vrea ea. Ia să n-o mai bagi în seamă dacă nu face ce spui tu, să vezi cum ori cedează (puțin probabil), ori își dă arama pe față când vede că nu mai ești marioneta ei și trece la altul.
În oricare situație - tu câștigi.

| Emilian65 a răspuns:

Daca tot amana ca tu sa mergi la ea inseamna ca nu este hotarata sa sa faca sex cu tine. Asa ca ai rabdare cu ea pana iti va da OK ca vrea sa faca sex adevarat cu tine.

| UnBroken2016 a răspuns:

Mergi pe la sala. Daca era moarta dupa tine deja ati fi facut sex. Vazand ca tot baga scuze clar nu prea e atrasa de tine.