| Ripless a întrebat:

Salut TPU! Eu am intrat anul acesta in clasa a 11-a.Îmi place de o fata care probabil nici nu stie de existenta mea.M-as duce sa incep sa vorbesc cu ea dar, in afara de faptul ca nu prea stiu cum ar trebui sa o abordez, vine urmatoarea problema la care tot ma gandesc: ar trebui momentan sa ma focusez doar pe scoala? La anul incep si clasa a 12-a si stiu ca ar trebui sa stau cu burta pe carte dar in acelasi timp ma gandesc in fiecare zi la ea. Dupa ce termin liceul mi-ar fi si greu sa o abordez deoarece liceul este singurul loc unde o mai zaresc.Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| FindMyName a răspuns:

Aveam o colega de clasa a 8-a care a avut relație de 2 ani atunci, iar acum sunt și căsătoriți.
Se poate și sa înveți, și sa ai o persoana în viața ta, aici tu trebuie sa știi sa te descurci(prin asta ma refer sa și înveți, sa nu lasi cartea mai putin. Sa stai cu ea, dar nici pana nu mai atingi cartea).

Pentru început ai putea sa mergi la ea, cu un simplu,, bună" și ce face, dacă ar vrea ca peste ore sa stați puțin sa mai vorbiți sau sa ieșiți undeva. Sau dacă pare deja prea mult și simți ca șansele ar fi mici sa iasă cu tine din prima: ai putea dupa ore sa ii lași un mesaj cum că ai vrea sa va cunoașteți, și mâine, într-o pauză, să vă vedeți pe hol.
Nu este așa greu sa te bagi în seamă. Nu uita sa fii manierat, educat și respectuos cu ea!
Baftă îndrăgostitule! happy

2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Inca mai ai destul timp sa te poti bucura si de o eventuala relatie.Te duci la ea si iti faci existenta cunoscuta, o intrebi daca nu vrea sa iesiti la o cafea, poate in pauza sau in weekend.Nu e asa greu, trebuie doar sa iti gasesti curajul (care e bine ascuns pe undeva pe acolo, in interiorul tau). Daca te respinge nu e capat de lume, interactiunea tot te ajuta la dezvoltarea personala.Succes.

| Hyperion7 a răspuns:

Sa încerci sa te bagi in seama cu ea cumva, nimeni nu a zis că exista o rețetă sau ceva de băgat fetele in seama, așa că încearcă și vezi ce iese.
De asemenea, cum zicea și dullcat, ai tot timpul din lume sa profiți de eventuala relație.