Lasa frate nu fi suparat credeama ca si eu desi nu-s in situatia ta am patit senzatia pe care o simti tu sa preferi sa urasti inloc sa iubesti din cauza invidiei pe tine. Crede-ma omule in lumea asta is prentru toata lumea daca nu poti cu cele mai de elita incerca la fete nu asa frumoase crede-ma sa stii ca esti iubit o sati simti inima usurata si gandeste-te ca pana la urma cat te poti distra si cu fetele cativa ani pana mori...
Exact la fel sunt si eu numai ca nu am urechile departate de cap si mai e faza ca sunt si timid
SFAT: Incearca sa numai crezi ca ai cosuri si chestia asta si trece peste asta.
Toate la timpul lor!:* Dacă te simți complexat de coșuri folosește niște tratamente..Fii mai atent la aspectul tau și toate vor veni de la sine...
Probabil ca ti s-a mai spus ca frumusetia vine din interior asa ca nu o sa mai repet! ti s-a intamplat sa cunosti un om si sa iti spui tie ca e asa de urat... si sa ajungi sa il cunosti si sa realizezi ca nu e chiar asa? daca da inseamna ca intelegi ca si tu esti frumos si geniu in felul tau!
Uite, prietene, iti dau un sfat, unei fete n-o sa-i pese cum arati, o sa te iubeasca indiferent, asteapta si o sa-ti vina si tie randul, ca ai urechile mai departate de cap, nici o problema, nimeni nu e perfectIti urez multa bafta si mult noroc, hai salut.
Daca vrei iubire adevarata atunci asteapta si o vei gasi indiferent de cum aratati o fata se va indragosti de tine pentru felul in care te porti cu ea. Sunt atatea fete care au fost batjocorite de nesimtiti daca stii sa le tratezi cum trebuie o sa aprecieze. Doar sa nu te ia de prost... In schimb daca vrei doar relatii aventuri etc fetele din ziua de azi din pacate pun botul foarte usor la "atentii". Adopta o atitudine mai de "bani gata" scoate-le prin oras la un club si o sa se bage in seama nu numai cele materialiste ci si fetele care nu sunt interesate de bani (asta din cauza ca te vor vedea cu alte fete). Nu ma injurati dar asta e realitatea... si eu sunt timid de fel probabil daca nu as fi procedat intr-un fel asemanator adolescenta mea ar fi fost frustranta.
Şi dacă ai coşuri pe faţă şi urechile puţin depărtate,ce crezi? Că nu eşti frumos? Fii serios, te rog, şi nu mai deprima. Eşti frumos! Fiecare om e frumos. Avem defecte cu toţii. Poate ai urechile depărtate, dar ochii cu siguranţă sunt frumosi! Găseşte-ţi calităţile şi pune-le în valoare! Fii deschis şi cel mai important, fii tu însuţi.
Te vei îndrăgosti la momentul potrivit.Eu,personal,consider că fiecare persoană are jumătatea ei...Ai răbdare şi nu te mai gândi ''vai.n-am avut nicio iubită''. Dragostea vine când te aştepţi mai puţin.
Ai grijă de tine!
Uite eu am 17 ani si si eu am urechile departate si cosuri si sunt si timid(incerc sa trec peste asta). Stii engleza? pe youtube am gasit pe cineva care da sfaturi despre relatii daca esti interesat iti spun canalul lui.Si eu sunt complexat de urechi toata viata din cauza unor tampiti care faceau misto cand aveam garda jos, dar acum nu ma tund foarte scurt si nu ies asa in evidenta.In viata cred ca fiecare avem ceva pus deoparte, desi inca nu mi-am gasit jumatatea.Succes
Si n-ai vazut destui urati cu fete frumoase? no offence.
poate tintesti si tu prea sus, zic si eu.
lasa-ti parul mai mare sa nu ti se vada urechile clapauge.
George0197 întreabă: