Intr-un fel tot ce zici tu aici e ciudat si ar arata ca faci misto
dar daca totusi e adevarat...nu ai nici o putere ciudata sau orice altceva crezi tu poate esti doar obsedat de sex din cauza ca nu ai prietena, gandurile la sex, le are oricine, masturbeaza-te...si atunci cand ai erectie nu dispera chiar asa tare, nu esti singurul baiat la 17 ani care nu a facut sex sau care nu a avut iubita
poate trebuie sa mergi la un psiholog...dar cred ca te poti linisti singur
daca ai intrebari, da-mi mesaj privat
Poti sa ma ajuti uite iti dau Id-ul meu Digital_Rammstein@yahoo.com nu glumesc si pot sa iti spun mai precis simturile ca le stiu da nu iti fac in ciuda sau cum se lauda altii ca nu stiu ce puterii Paranormale au
A pardon nu este Digital_Rammstain am scris prea repede
scuze uite care este Digital_Rammstein@yahoo.com
acesta este Id-ul corect poti sa imi dai Add Te Rog Frumos cu E in fata daca te gandesti ca iti fac literatura sau te corectez ca nu stii sa scrii nu gandii asa nu te judec cum scrii poti sa scrii cum vrei
Ai repedtat dragoste si sex de miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de ori GOD
Ciudatel mai esti! ai incercat vreo femeie de pe marginea soselei? incearca sa vezi cum e.Have a nice day
Se vede ca nu-ti place scoala, efectiv nu am inteles nimic din ce ai spus. Probabil daca nu ai fi asa disperat, ai gasi o fata si ai rezolva problema.
AndrewTate7789 întreabă: