| numere9929282 a întrebat:

Salut TPU, eu cu partenera mea am avut niste momente intime atingandu mi penisul de vaginul ei, nepenetrand o. Dupa vreo cateva minute am ejaculat fara sa atinga de interiorul vaginului sau chiar de exterior (am simtit din timp si am tras la o parte). De la un timp imi tot spune ca are dureri de burta si de ieri ca are senzatia de voma. Precizez ca ea are un fel de boala (zona zoster bazata pe stres) si i-a venit si ciclul dupa vreo saptamana de la momentul acela, nu a intarziat deloc, chiar a venit un pic mai devreme cu vreo 3 zile. Care ar fi sansele sa fie gravida?

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Fara penetrare sau ejaculare fix la intrarea in vagin, 0 sanse.
Cand iti e frica de ceva, apar toate simptomele posible, astea sunt imaginare. Cu siguranta e de la boala ei

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum vaginul este o cavitate 100% in interiorul corpului femeii, inseamna ca ai penetrat-o ca sa ajungi la vagin si in acest caz exista si pericolul unei sarcini.
Faptul ca i-a venit ciclul inseamna ca nu era in perioada fertila si nu este gravida, dar joaca asta fara pic de cunsotinte despre organele genitale, poate duce la sarcini nedorite.

| Emilian65 a răspuns:

Șansele sunt minime spre nule.

| Madaxo97 a răspuns:

Nicio șansă de sarcină în circumstanțele spuse de tine. Pe viitor totuși protejați-vă mai bine.