Ai facut foarte bine refuzandu-l. E clar ca statea cu tine si astepta sa ii oferi sex. Bravo tie ca nu esti ca proastele care fac sex cu unu oarecare si dupa se plang pe aici.
Se pare ca mai exista si fete normale la cap.
Ai facut ceea ce trebuia, dar pe viitor sa stii si sa intelegi ceea ce-si doreste un baiat de la tine.
Ai facut foarte bine. Te oferi unui baiat atunci cand tu simti ca vrei sa o faci in primul rand pentru tine. Ai perfecta dreptate in tot ce ai scris. Nu ai gresit cu nimic, iar el nu te iubeste daca s-a racit.
Foarte bine ai procedat! Prea putin conteaza varstele voastre in povestea ta, sexul trebuie sa fie un lucru consimtit nu fortat.
Nu ai facut nici o greseala asa ca stai linistita . eu candva am facut greseala de a ma culca cu un baiat fara sa ma simt pregatita, fara sa-mi doresc asta(eu aveam 17 ani si el 22).El tot insista cu asta(imi spunea ca el are nevoie sa o faca si intr-un fel m-a pus sa aleg.ori ma culc cu el ori trebuie sa accept sa ma insele cu alta care sa ii ofere ceea ce eu nu vreau sa ii ofer. normal ca nu am acceptat asta. nu stiu daca a ajuns sa ma insele, sau daca a facut-o eu nu am aflat) si dupa vreo 5 luni m-am culcat cu el. Tineam mult la el si nu voiam sa-l pierd desi consideram eu ca... nu prea ma merita(nu era asa atent cu mine, era foarte gelos. daca nu raspundeam la tel cand suna gata ma acuza ca il insel).O singura data am facut ..si acum regret asta. imi pare rau, am fost o proasta pentru ca am cedat, daca ma iubea cu adevarat nu ma presa sa fac ce vrea el desi stia ca nu sunt pregatita pentru pasul asta!
Daca s-a racit fata de tine doar pentru ca nu ai vrut sa te culci cu el inseamna ca nu te merita. si ca tot ce vrea de la tine e sa te culci cu el si probabil ca dupa o sa te lase.Eu i-am cedat, asta nu m-a facut fericita. nu a fost cum mi-as f dorit eu sa fie prima data! Nu de lasa grabita de nimeni... fa-o atunci cand o sa te simti pregatita si cand o sa gasesti persoana care chiar sa merite asta. L-a mine a fost o poveste mai lunga...
Nu ai facut nici o greseala.A stat cu tine pentru sex, nu te merita, inca nu ai 15 ani, ai timp de sex.Focuseazate pe scoala si pe ce e important, viitorul tau, nu baieti care stau cu tine pentru sex, ai timp de relati dupa 18 ani, cand deja baieti cauta si ei relati serioase, si la varsta aia poti sa spui ca iubesti. Bafta!
Nu ai facut nici o greseala! La fel as fi procedat si eu, trebuie sa o faci atunci cand simti, nu cand esti constransa de imprejurari.