| RatuscaCeaUrata a întrebat:

eu iubesc o fata de aproximativ 2 luni, o iubesc foarte tare, inainte eram genul de baiat injuram, vorbeam foarte urat, tuturor le era frica de mine, numai ea mi-a dat o palma, si mi-a spus " Calmeaza-te " Ea este singura care m-a facut sa-mi revizuiesc comportamenul, o iubesc foarte tare, cand sunt suparat si intru pe fb ei si ma gandesc la ea, ma simt foarte bine dispus. Ea mi-a spus ca nu simte nimic pentru. mine, as da orice sa fie cu mine, atata timp cat ea este fericita sunt si eu. ma puteti ajuta va rog frumos!

6 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Vrei sa fie fericita?
Laso in pace.

| armageddon22 a răspuns:

Daca ai vrea sa fii cu ia nu ai sta doar cu gandul ei pe facebook, mai bine iai daruii flori. ai scoate-o-n oras i-ai spune vorbe bune, tu crezi ca imediat iti place de ea si neaparat trebuie sa-i placa si ei? NU! ori incerci cu vorba buna, cadouri, cuvinte frumoasa etc ori o lasi in pace si va fi fericita?!

| sebby27 a răspuns:

Spune-i ce ne-ai spus si noua aici (ce simti pentru ea si ca te-a facut sa te schimbi in bine). Lasa facebook-ul.Cheam-o la un suc, plimbare, ceva.Pe facebook/messenger daca ii spui n-are nicio valoare aproape.

| DarkBlood32 a răspuns:

Ce boss eşti tu mă. i-auzi! tuturor le era frica de tine laughing))

| elComandantee a răspuns:

Nu simte nimic pentru tine. Mai sunt fete. Nu trebuie să pui pe un piedestal orice fată pentru care simţi ceva. Mai ales la vârsta ta, când o să mai treci prin multe refuzuri până o să găseşti fata potrivită.

| Ea12345 a răspuns:

Arata-i ca o iubesti, fa-o sa se simta speciala. spune-i ei tot ce simti, nu noua.