Vezi cum se poarta cu tine, si cum se poarta cu ceilalti. Daca se poarta diferit cu tine, ai o sansa sa te placa. Daca iti da mai multa atentie tie decat celor din jur, probabil te place, dar la fel si daca pare stanjenit in preajma ta si nu-si gaseste cuvintele, in cazul asta te place dar e timid.Vezi daca are pupilele marite si vezi cum se imbraca, daca se straduieste mereu sa arate bine in preajma ta.Vezi daca te atinge accidental, sa stii ca nu e asa accidental, te place.Daca face mereu glume cu tine, te place. Daca vede ca tu mergi undeva si isi gaseste si el brusc treaba in directia aia, te place. Daca atunci cand vorbeste cu tine micsoreaza spatiul dintre voi, intra in spatiul tau personal, adica sta foarte aproape de tine, te place. Daca iti face complimente, te place. Daca te priveste intens, te place.La partea a doua a intrebarii nu stiu cum sa te ajut, si eu sunt in aceeasi situatie. Daca gasesti o solutie spune-mi-o si mie, te rog.
Foloseste-ti farmecele de domnisoara. Fii amabila cu el, incearcasa fii cat mai des si cat mai mult in preajma lui, fii spirituala, spontana si te va remarca.
beausingurlamasamea întreabă: