Probabil nu e interesată,sau poate e doar timidă. Recomandă tu un film bun,spune-i că o să-i placă.Nu ai nimic de pierdut dacă încerci din nou. Dacă te place, ar trebui să găseşti puțin interes şi din partea ei.Şi în plus, a spus că nu are alte planuri. Dacă nu îi plac filmele, găseşte altceva. Spune-i să iasă pur şi simplu, să vorbiți.
Ea este mai timida de felul ei, stiu deoarece un alt coleg a incercat un an si ceva sa fie cu ea, dar in final a renuntat pentru ca ne-a spus ca este prea rusinoasa. Hai sa vorbim in continuare pe privat.
Eu nu cred că există femei timide când e vorba de o relație. Nu-i place de el că nu o provoacă.
Acuma ar trebui să-i spună că a auzit de la cineva că ei îi place de el de aceea a invitat-o la film.
Nu te place si nu stie cum sa te refuze frumos asa ca prefera sa ignore situatia aka sa se prefaca ca nu vede mesajele. Las-o in pace, nu-i mai scrie.
Cred ca ai dreptate, dar macar din bunul simt sau din respect ar fi fost mai bine daca macar ar fi dat un raspuns, daca stii ce zic( dupa atatea luni de vorbit totusi).
Stiu da si eu prefer sa fac asta de multe ori ca mi-e aiurea sa refuz omu in fata mai ales daca e o persoana pe care sunt nevoita s-o vad, cum e la voi ca sunteti colegi. Asa oricum trece peste cand vede ca nu primeste raspuns si nu mai trebuie sa trecem prin situati aia penibila cand eu refuz, el se preface ca nu e afectat si asa. Intr-o situatie de genu e ca si cum te prefaci ca discutia aia n-a existat niciodata, sia aia sa si faci, sa nu fii atat de penibil incat sa te apuci sa te iei de ea la scoala ca de ce nu ai raspuns c nu faci decat sa creezi o situatie groaznica si s-o faci sa se fereasca de tine de tot.
Exact asa aveam de gand sa procedez oricum ca eu nu sunt unu din aia care se iau ca prostii de oricine. Macar am incercat, dupa mi-ar fi parut rau ca nu am incercat. Cred ca o sa mor de ras totusi daca ea in schimb ar veni sa se ia de mine ( sper ca nu ce naiba totusi).
Vezi, asta este motivul pentru care va tot spun sa mai lasati anibii mesajele, cand aveti ceva important de spus sau intrebat!
Daca o sunai si o intrebai direct, nu-ti mai raspundea dupa 4 ore cu "nu am chef", se simtea obligata sa-ti raspunda si cine stie, poate chiar accepta.
Voi omorati toata frumusetea sentimentelor si trairilor cu atatea mesaje, ceas de ceas, minut de minut.
1. Nu mai intreba, a inteles foarte clar din prima.
2. Asta e 'fenomenul' seen. Inseamna un refuz pe ocolite, a ajuns sa fie foarte clar.
Cand unei tipe ii surade ideea de a iesi cu tine, iti raspunde foarte ok, repede. Cand "nu vede" mesajul tau, de fapt nu o intereseaza, iar singurul lucru ok este sa o lasi in pace.
E clar ca nu are nici cel mai mic interes pentru tine. Este de asemenea clar ca ai gresit din start. Ai luat decizia de unul singur ca daca o placi tu pe ea, automat trebuie sa te placa si ea pe tine si te miri de ce nu este reciproc.
Greseala ta nr.2 este ca gonesti dupa ea. Cand gonesti dupa ea, ii dai de inteles ca esti inferior ei, iar daca esti inferior ei, o scarbeste numai faptul ca incerci sa o inviti "in oras". Traieste cu impresia ca ai fi un fel de lipitoare care abia asteapta sa o stoarca de sange. Astfel de femei simt ca isi pierd sufletul sau respectul social daca ies in oras cu unul care "le plac". Fetele cauta doar baietii indisponibili emotional, aia care nu dau 2 bani pe dansa.
Cand o fata iti da seen si te face sa astepti ala e un test. Te-a facut sa astepti 4 ore, Tu trebuia sa faci la fel doar ca dublu, trebuia sa astepti 8 ore apoi sa-i raspunzi. Cu cat raspunzi mai rapid dupa ce-ti raspunde ea, cu atat ii dai de inteles ca abia asteptai sa-ti raspunda si ca depinzi de atentia ei. Din nou, arati ca-ti pasa si ca esti inferior ei deci te poate calca in picioare emotional la discretie.
Fetele trebuie facute sa munceasca pentru atentia ta, pentru afectiunea ta, nu invers. Cu cat depui tu mai mult efort pentru o fata cu atat iti dai seama ca acea femeie NU TE VREA, ba mai mult, NU TE PLACE!
Alta greseala a fost ca inviti fete la film. Invitand-o la film se presupune ca platesti tu pentru ea. De ce ai face asta? De ce ai plati din banii tai pentru o fata care nu este sigur daca te place sau nu, nu este sigur daca va fi reciproca cu tine sau nu. Sunt cumva banii ei mai valorosi decat ai tai incat sa dai tu din buzunarul tau ca sa compensezi pentru ceva? Si apropo, trebuie cumva sa-i cumperi afectiunea? Si ca regula generala: cand te oferi sa inviti o tipa la restaurant sau cinema, si platesti din buzunarul tau: TU alegi locatia, TU alegi filmul, TU alegi tot, Tu alegi si pentru ea, repet, TU alegi pentru ea. Si ca regula 2 generala, nu mai invita fete la cinema, restaurant, suc, inghetata pana cand nu sunteti deja intr-o relatie. Ce s-ar intampla daca ai aranja cate o intalnire cu 100 de fete si la toate le-ai face cinste? Nu mai scoate bani din buzunarul tau decat dupa ce stii ca aveti o relatie si ati petrecut ceva timp impreuna. Fiecare isi plateste partea. Gentlemanul nu ajunge departe dupa cum vezi. Dezvata-te sa fi gentleman. Dezvata-te sa faci pofetele femeilor. Femeia trebuie sa munceasca pentru afectiunea si atentia ta, NU INVERS. TU oferi relatia, nu ea. Ea nu poate avea relatie decat cu acordul barbatului. Fara acordul lui NU EXISTA relatie. Asta cauta fetele cel mai mult in ziua de azi: Relatie! Asigura-te ca relatia se obtine prin efortul ei, nu al tau. Nu-ti fac ele vreun favor ca sunt in relatie cu tine, tu le faci lor. Odata ce ai sa intelegi asta, va veni si succesul tau cu muierile. Nu fi romantic, nu fi gentleman. Fi egoist, pragmatic si transant. Si nu mai pune botul la ce zice femeia, intotdeauna uita-te la faptele ei.
Tipa asta stia ca platesti tu pentru film, pentru ca tu ai facut invitatia. Ea te-a refuzat pentru ca NU TE PLACE, nu vrea timp pentrecut cu tine. De ce? Pentru ca vede ca o placi tu pe ea.
Anonima17191 întreabă: