| mihaibuzatu22 a întrebat:

Eu nu prea stiu sa vorbesc cu fetele. As vrea niste sfaturi. Va rog nu faceti misto! Dau funda cu cea mai mare placere!

6 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Lucreaza la increderea de sine, nu le permite sa isi bata joc de tine, fi un baiat sigur pe tine, fetelor nu le plac pampalai

| RAY a răspuns:

Da nici eu nu vb cu fetele doar ne stim de o vesnicie, eu arat banii ele ce au mai bun, acuma pe bune las ca isi vine graiul cand o iubesti, inceouturile sunt grele, imi amintesc prima noapte de sex cand mam blocat cateva zile

| neutrino a răspuns:

Nu exista un mod de a vorbi cu fetele, si alt mod pentru a vorbi cu restul lumii.

| SkyPilot a răspuns:

Ai incredere in tine. Pregateste-te cu cateva lucruri pe care sa le discuti cu ele (te-ar ajuta sa stii ce preocupari au). Pe masura ce vorbesti mai mult cu ele capeti si incredere si experienta asa ca iesi la joc.

| ElenaGhilbert a răspuns:

Fii sigur de ceea ce zici, adu teme de discutie care va intereseaza pe ambii, intreab-o si bag-o in seama, afirma tot ce spune ea si sustine-o

| mihaibuzatu22 explică:

Multumesc pentru sfaturi. Pe 14 februarie stiti ca este valendite's day si vrea sa-i fac un cadou unei fete. Ce cadou sugerati?