| KROD a întrebat:

eu plac foarte mult o fata, care am aflat ca ma place si ea, dar de cand ne-am spus lucrul asta reciproc, ea ma trateaza de parca nu s-ar fi intamplat. O cunosc de 3 ani, prin septembrie i-am zis ca o plac, dar acum nici nu se simte lucrul asta. Ce e de facut? Funda >:

9 răspunsuri:
| SerafimHD a răspuns:

Lamuriti situatia spune-i care-i parerea ta! Ea pe tine te asteapta sa iei initiativa! Sau ti se pare ca te place si doar se joaca cu minte ta! Bafta!

| KROD explică (pentru SerafimHD):

Nu mi se pare, am aflat prin intermediul altei fete ca ma place, asa am inceput "povestea". Ea de felul ei e foarte sensibila. Nu as stii cu ce sa incep, asta e problema, sa o intreb daca vrea sa stea cu mine, ar fi prea direct thinking

| adriang95 a răspuns (pentru KROD):

In cazul asta iesi cu ea la un suc/ciocolata calda... si acolo incet-incet te apropii de ea, o faci sa se simta bine, etc... Si abia apoi poti vorbi daca puteti incerca ceva mai mult (adica o relatie).

| Septiiiiiiiiiiiiiiixxl a răspuns:

Pai desigur, ea asteapta sa faci pasul decisiv...probabil ca marturisindu-va ce simtiti voi inloc sa va apropiati si sa petreceti mai mult timp impreuna, v-ati indepartat unul de celalalt fara sa va dati seama...sunt patit si zic din propria mea experientabig grin

| SerafimHD a răspuns (pentru KROD):

Da-mi un mesaj si iti voi lasa id-ul meu ok?

| MadRaven a răspuns:

Vorbeste cu ea, explica-i ce simti si intreab-o ce s-a intamplat.
Cel mai probabil ea asteapta ca tu sa faci primul pas!
Baftă!

| ThePunkGuy34 a răspuns:

Trebe sa vb pe internet(fb, mess, skipe etc.) sau mai bine sa vb in fata.Si s-o intrebi daca te place si daca vrea ca sa fiti impreuna.Asta e singura cale!

| BeautifulAngelOana a răspuns:

Te sfatuiesc sa incercati sa aveti o relatie, pentru ca de aia ii asa, ea vrea sa fie cu tine, dar tu nimic! Incearcarea moarte n-are!

| Against a răspuns:

Vorbeste cu ea si intreab-o de ce e asa rece.