Fii atent, mai stati o perioada de timp, 3-4 zile dar fara sa mai faceti nimic si vezi daca si atunci tot asa e ar trebui sa mearga la un medic sa faca un control, si nu te lua dupa oameni.Sa nu iei pastile de capu tau sau altceva, ca asa ai vazut pe internet
Probabil e de la himen. A fost vascularizat si de-aici si sangerarea. Ar fi bine sa nu mai intretineti alte raporturi sexuale, pana la vindecarea completa. Daca sangerarea nu se opreste, e bine sa mearga la un ginecolog.
E normal ca dupa prima oara, din cauza himenului 2-3 zile, o data cu secretia vaginala sa curga si ceva sange din cauza himenului.
Daca nu lasati sa se vindece cat de cat acolo, macar 10-15 zile, si o veti face din nou, sunt sanse sa curga si mai mult sange sau sa se aleaga cu o rana urata.
Incercati sa va informati de mai multe inainte sa mai faceti acest lucru si nu uitati de protectie!
S-a rupt himenul. Probabil ca si ustura. Ce sa faceti? Sa nu mai fi asa nesimtit si egoist! Gandeste-te si la ea! Ar fi trebuit sa te documentezi inainte cum sa o faci cu virgine ca sa nu le doara!
Va trece, daca ii da-i pace si nu te mai atingi de ea cateva saptamani sa isi revina. Ar trebui sa stea pur si simplu in pat, poate chiar sa iti tina o sticla [de jumate de lictru] cu apa calda - amelioreaza durerea - si poate spune parintilor ca are cistita - ar merge faza asta, pentru ca sunt similaritati.
Baiete,ai facut o traznaie, cum ar spune bunica mea.Eu nu cred ca e grav, doar ca ai fost brutalfara sa iti dai seama. Eu zic sa ia niste calmante pentru dureri si asteptati 2-3 zile.Nu va panicati, cu putina gandire o sa se rezolve, dar in timpul asta incurajeaz-o. Fetele se sperie usor. Succes!
Voiam sa spun ca daca nu mai simte nicio durere, se linisteste. Sper si eu sa ii treaca repede. Succes
Stai linistit, insa 1 sapt.nu mai faceti sex, poate sunteti prea tineri, ati folosit prezervative?
Stai linistit, insa 1 sapt, nu mai faceti sex, poate sunteti prea tineri, ati folosit prezervative?
RRSecularHumanist întreabă: