Daca o iubesti cat de cat, nu vei accepta sa va vedeti pe ascuns. Fiindca asta ar insemna sa minta din vina ta si s-ar transforma din cea mai curata fiinta, intr-una murdara si abjecta. Dupa minciuna vine furt si tot asa.
daca o iubesti, nu-i permiti sa minta, ci o astepti pana termina liceul. e adevarat ca in timpul liceului nu prea e vreme de iubiri, de altfel e si mica pentru asa ceva, trebuie sa se concentreze pe invatat. Tu, daca o iubesti, ar trebui sa-i vrei binele, nu sa o atragi in relatii cat este inca minora si eleva. Asteapt-o sa-si termine scoala, convinge-oi sa faca performanta scolara si apoi veti fi liberi sa va iubiti, fara sa va murdariti cu minciuni, inselatorii, furt si cine mai stie ce mizerii.
Gandeste asa, Eu o voi iubii toata viata, ea ma va iubii la fel, ce conteaza ca astept inca 2 ani, trec repede, apoi aveti timp toata viata sa va plictisiti unul de altul.
Esti extraordinar de sensibil pentru un baiat...
Daca o s-o iubesti toata viata(scrie mai sus) si inevitabil se va produce o distantare acum datorita tatalui ei...asta e! Asteata pana termina liceul...devine majora si iubitiva in continuare! Pana atunci astepti! Ca doar "o s-o iubesti toata viata", ce mai conteaza acolo cativa ani/luni de distantare cand va mai uneste o viata intreaga?
Nu mai insista, pentru ca ea tinand la tine va petrece timpul cu tine din iubire si s-ar putea ca tatal ei sa devina violent si sa i-a masuri mai drastice (in privinta ei sau chiar a ta). Nu ii face rau si nu o fa sa sufere doar asaa... unii parinti sunt chiar nebuni.
Asta e! Ia-o ca pe incercare a sortii/destinului care vrea sa vada daca chiar sunteti facuti unul pentru altul. Iar daca iubirea voastra SINCERA e in stare sa infrunte diferite greutati/sitatii dificile/crtice.
Daca va iubiti, rezistati. Dar pana atunci puteti ramane foarte buni prieteni. Pana se termina tirania si devine majora.Ok?
Gata cu stresul, te plangi ca o baba! Fii barbat!
Amuzant, asta obisnuia sa imi spuna tata, ca tin prea mult la ea, eu pana la 15 ani cand am cunoscut.o amuzant este acum ca, nu eram apropiat de nimeni, nu stiam decat fotbal, nu aveam sentimente pentru nimeni si nimic, vedeam in toti decat un strain, pana la balul liceului cand cand eu stateam singur caci toti colegii mei dansau, ea s.a asezat langa mine si cu un zambet de inger m.a intrebat de ce stau singur, de atunci totul s.a schimbat, este singura persoana care a primit sentimente de la mine, pe toate, si le.a primit cu bucurie, nu m.a respins niciodata, nu mi-a spus niciodata ca ma uraste, si eu m.am atasat de ea ca de nimic altceva, si acum cand ea nu este aici, parca a plecat partea buna din mine, si nu imi doresc decat sa revina, sa fie aici, sa o iubesc, sa o fac fericita, caci merita, deci, desi ma plang ca o baba, durerea pa care o simt acum ma impiedica sa nu fac asta...
"cand cand eu stateam singur caci toti colegii mei dansau, ea s.a asezat langa mine si cu un zambet de inger m.a intrebat de ce stau singur"
Eh, uite, pentru treaba asta merita toata dragostea ta si toata lupta ta. Cum te vei mai putea lupta sa o ai de la 2 metri sub pamant? O sa o vezi de sus cum te jeleste vreo 2 luni apoi se duce ca orice femeie pe drumul ei in viata, se indragosteste de altul, altii apoi se casatoreste, face copii, intre timp tu ramai prizonierul unei (ne)vieti de apoi vesnic condamnate la intuneric si urat!
Asa ca pune mana de sterge-ti lacrimile si gandeste-te la noi strategii de a te apropia de ea.
Stabiliti un limbaj secret al vostru, nu se poate ca tatal ei sa stea non-stop la fundu ei.
Roaga postasu sa ii bata la usa cand nu e taica-sau acasa si sa ii dea un plic cu o scrisoare de la tine, apoi in PS ii ceri sa o arunce in WC si sa traga apa, sau sa va intalniti pe terasa blocului cate juma de ora.
Metode sunt si inca sunt atat de multe ca o sa va si distrati de minune fentand un parinte idiot.
Nu asa se protejeaza copilul, taindu-i toate contactele cu persoana iubita, copilul se educe sa aiba grija de el si i se lasa libertatea lui. Orice ingradire violenta in copilarie lasa adanci urme si loc pentru frustrari de adult.
Hai omule, curaj, capu' sus ca tu esti barbat cum esti si tac'sau. Asta sa fie asa un fel de Razboiul Rece intre voi doi barbatii din viata ei
Multa multa bafta si inspiratie!
Da ai dreptate, pe moment am gandit aiurea adevarat, insa, dupa zilele astea am incetat sa mai sufar si chiar i.am spus tatalui ei ca sa uite de mine, ca pana la urma sunt un strain pentru el, insa, odata, la telefon mi-a zis ca face totul pentru ea, pentru ea munceste, pentru ea se zbatem si atunci i.am zis sa se gandeasca la ea si sa se intrebe daca este fericita fara mine, cand a intrebat.o ea i-a spus ca fara mine parca partea buna din ea este disparuta, si el a inceput cu de genul ca "esti necoapta, ce stiti voi despre dragoste la 16 ani" si dupa ea i.a zis ca daca el stia de la inceput ca o sa inceapa iar cu baliverne mai bine sa nu inceapa si dupa omul i.a zis ca bine, atunci, sa vedem ce se intampla in urmatoarele doua luni cand eu voi plecat si ea la fel, ca sa vada daca putem sta sa nu ne vedem atat de mult, daca eu chiar o iubesc pe ea atat de mult, acum vorbim noaptea pe ascuns, bine, si inainte vorbeam dar acum putem doar noaptea, sau cand pleaca ai ei la piata , dar macar acum situatia nu mai este imposibila, dar tot este grea, caci, l.a sunat pe tata si tatal meu i.a zis ca nu este o solutie sa legi copilul de pat ca e sec. XXI sa se trezeasca, ca si el are fata si ca o lasa sa fie cu cine vrea si sa fie fericita si ca a inteles ce el i.a zis cand vorbeau si ca acum este cu un baiat care vrea sa se casatoreasca cu ea si ca nu se "*** cu tot satul" si asta nu a facut decat sa puna paie pe foc, dar macar pot vedea ce se intampla in aceste doua luni, este totusi bine ca ii pot auzii vocea.
Asa, bravo!
Lesinatul ala de tacsu daca zice "pentru ea muncesc, pentru ea fac totul", spune-i ca nu face decat NORMALUL pe care il face orice parinte pentru copilul lui, si ca, mai mult, copiii nu sunt plante de ghiveci, le pui apa si acoperis si gata, esti un parinte care "s-a sacrificat".
Daca chiar vrea sa foloseasca corect cuvintele in limba romana, atunci pentru propozitia aia imbecila sa cauta inlocuitori mai simpli fara emfaza, gen "sunt prea incompetent si frustrat ca sa imi gasesc un serviciu care sa nu ma stoarca", "nu am citit carti nici cat sa merg drept pe strada, daramite sa fiu in stare sa imi inteleg si indrum corect propriul meu copil adolescent", "sunt un las si fug de raspundere si corectitudine ascunzandu-ma sub masca patriarhala a autoritatii".
Chestia cu interzisu sa te vada ea pe tine o sa mai tina pana cand va realiza ca nu face decat sa isi indeparteze propriul copil. Apare o distanta irecuperabila pe care o va regreta amarnic mai tarziu cand fata va fi pe picioarele ei majora, si "va uita" sa il sune si pe el, ca nah, si ea se sacrifica pentru copiii ei si nu mai are timp sa vorbeasca cu dobitocul ala care nu a invatat-o cum se negociaza dragostea, doar i-a INTERZIS-o!
Voi vedeti-va de iubirea voastra in continuare, fentati martalogul cat puteti de bine si faceti din asta un serial politist.
distrati-va, iubiti-va, dar RESPONSABIL!
Respect pentru tatal tau ca a stiut sa iti tina partea fara sa "se sacrifice".
Bafta!
Atunci cand iubesti, asa cum spui tu, ar trebui sa intelegi ca trebuie sa faci tot posibilul sa fie ea fericita in primul rand, apoi tu. Prin toate intentiile tale, ii vei face mai mult rau. Lasa un timp sa se mai limpezeasca aceste ape tulburi si foloseste din cand in cand telefonul, fara insa sa o asfixiezi.
Nu o asfixiez, insa ea este foarte sensibila, daca tatal ei ii spune ca s-a terminat si eu nu apar o vreme, s.ar putea sa creada chestia asta, nu intelegi cat va suferii, nu vreau sa sufere cum sufar eu, stiu ca plange zi si noapte si nu vreau sa o las asa, cred ca va fi mai alinata daca vede ca singura persoana care a tinut cu ea cu adevarat este inca langa ea si o asteapta, sunt sigur ca ar trece mai usor prin aceasta perioada, stiu ca asa va fi macar, eu o cunosc si o iubesc
Stii exact,de ce i-a interzis tatal sa te mai vada? Nu cred ca exista vreun parinte,care isi cunoaste fica si pe prietenul ei, sa interzica relatia. Poate ea a dat vreun motiv, poate va vedeati prea des, si tatal tine ca fata lui sa invete bine, poate...Incearca sa-l intelegi si pe tata! Vorbeste cu fata,poate la telefon si vezi care sunt motivele, iar, daca tatal poate fi abordabil(mai sunt si ciufuti), vorbeste cu el, fal sa aiba incredere in tine.Si lasa chestia cu sinuciderea, ca mai ai destule de tras pana la batranete!
Nu pot vorbi cu ea, i.a confiscat telefonul sa nu vorbesc cu ea, nu m.a lasat sa ii zic macar ca o iubesc, tatal ei nu m.a vrut de la inceput, ca cica sunt numai necazuri pentru fata lui, ca o opresc din a se concentra pe viitorul ei, si nu ne vedeam decat 1 data la o saptamana/ doua, nu avea ce sa imi zica, eu am inteleso pe ea, ea nu ii suporta, ca nu o lasa sa fie libera, o controleaza din orice punct de vedere, chiar si cand face rost de niste bani nu are voie sa ii foloseasca de capul ei, ii gaseste nenorocitul ala de om intrebuintare, ar fi mai usor de suportat daca as stii chiar acum ca ea vrea sa continuam pe ascuns, stiu ca asta gandeste cu siguranta, insa, o sansa din 5 exista posibilitatea sa nu vrea sa se mai vada cu mine de frica lui, eu as astepta cu bucurie 3 ani pana face majoratul ca sa putem fii impreuna, parintii mei au zis ca ar primio cu bucurie si m.as face medic sa ii ofer tot ce ei i.au luat, as fi orice pentru ea dar nu un ex, doamne fereste, nu suport ideea asta, crede.ma ca mai degraba ma sinucid, pana si acum plang si ma doare inima de durere, eu ce sa fac pana luni? pana aflu?
Nu ne vedeam decat 1 maxim la 1 saptamana 2
Telefonul este confiscat, sa nu vorbeasca cu mine
Luni o sa aflu daca vrea sa o astept sa fim impreuna cand va fi majora, ai mei au zis ca o sa o primeasca cu bucurie, o sa ma angajez la paza si o sa invat noaptea pentru facultate, caci pentru o fata ca ea merita tot efortul
Dar totusi, exista o sansa din 5 sa zica nu, de frica lui taicasu, daca asa e situatia i.au o supra doza de paracetamol si spun adio
Mai copile,stai calm si ti-am mai spus, mai lasa-ma cu siniciderea. La varsta voastra, credeti ca se sfarseste viata, daca nu esti langa persoana pe care o iubesti. Gandeste asa:mai bine va vedeti o data la o saptamana-doua, decat de loc! Daca ea are 15 ani, banuiesc ca si tu ai cel putin 15-16 ani.Sunteti inca destul de necopti la minte,ca sa luati anumite decizii, in ceea ce privesc banii, sexul, liceul, facultatea...De aceea este bine sa mai ascultati si de parinti,ca unii sunt patiti si nu vor sa se repete greselile si cu copii lor.
Bea un ceai de tei,sunatoare,ceva calmant,relaxant,dar nu medicamente,ca alea mai mult te tahuiesc! Iesi cu baietii,joaca fotbal, ca sa treaca timpul! Poate esti o fire mai patimasa si de asta suferi. O sa treaca, o sa vezi ca totul va fi bine! Daca o sa fie sa fii cu ea, bine, daca nu...mai sunt fete! Si incearca sa dovedesti tatilor de fete, ce baiat bun esti!
Eu am 16 ani, de 1 saptamana impliniti, el nu a vrut sa ma cunoasca, nu stie ca vreau sa fiu doctor, nu stie ca nu am gauri in urechi sau ca nu fumez, nu stie ca eu nu am indraznit sa o insel pe Ioana 1 secunda, el vrea doar ce este in capatana lui mai bine pentru Ioana, caci asa o cheama, si de ce nu as faceo macar ar fi mai usor decat sa sufar ani...