| Badboi a întrebat:

Salut TPU, Eu și iubita (23) mea am făcut sex neprotejat, am folosit metoda idioata de retragere.) pe 30 martie.
Și acum credem ca e gravida (nu știu dacă am ales bine categoria dar o sa rog un moderator sa schimbe dacă nu e ok.)
Menstruația i-a întârziat 4 zile, iar durerile de burta nu sunt, puțin puțin își face griji, chiar dacă nu arata prea mult și știu ca e speriata, dar am fost de comun acord ca nu ne putem permite un copil acum și ca dacă chiar este însărcinată vom apela la un avort.
Este puțin în faza de negare ea, însă știe ce se întâmplă. Și aici intervine întrebarea. Pastila de avort este ok? La cine ar trebui sa apelez în situația asta? Va rog un răspuns și câteva indicații, dau fundă, mersi.

12 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum sa ia pastila de avort? Avortul este o crimă chiar atit de nebuni sunteti? Face ti sex asumati va responsabilitatea cresterii unui copil, repede te gîndesti la avort, avortul pe lînga faptul ca este o crimă omori un copil nenascut ce vina are el ca voi sunteti prosti? Niciuna.

| Violleta2022 a răspuns:

Pastila de avort se da de catre un medic ginecolog sub stricta lui supraveghere, fiindca este "o bomba" care practic "spulbera" un ovul fecundat.
Multe femei ajung sa aiba hemoragii atat de puternice ca pot murii, de aceea aceasta pastila avortiva se da numai in spital si femeia se tine sub observatie pana ce pastila isi face integral efectul.
Sunt destul de multe clinici private care fac acest tratamnet cu internare si evidnet plata, ca-s toate private.

Alta varianata este avortul chirurgical, facut de orice medic ginecolog care are cabinet privat sau la spitalul de Obstretica si Ginecologie, daca se pune pe lista de avorturi.

Totusi nu se stie daca este sa nu gravida, deci trebuie facut un TEST de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, ca sa fie sigura ca-i gravida.

In orice caz, daca nu va permiteti acum un copil, de ce naiba nu folositi PREZERVATIVUL sa va protejati?
De ce riscati?
De ce va creati atata stres si probleme, spitalizare, bani aruncati pe consult, pe proceduri spitalicesti, nu mai spun cata durere si stres, apoi risc de infertilitate, ori modificari hormonale, trauma psihica... cand este atat de simplu sa dai 2 lei pe un prezervativ si sa-l folositi fara stres cu cea mai mare bucurie, fiindca protejeaza integral si totodata lungeste partida sexuala si placerea de a face sex.

| Violleta2022 a răspuns:

Apropo, din 30 martie pana in 19 Aprilie sunt doar 19 zile, deci mai are de asteptat inca 2 zile, ca sa poata face testul de sarcina.

| Badboi explică (pentru Violleta2022):

Astăzi la 5 am făcut doua teste de sarcina și amândouă au ieșit negative, dupa asta am decis mâine dimineață să mai facem unul, iar acum jumătate de ora i-a venit menstruația.
Știi cumva ce poate sa fi cauzat întârzierea?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Badboi):

Fata are ciclul de tip NEREGULAT, de aceea vine ciclul cand vrea el!
sa tineti minte pe viitor si absolut toate partidele sexuale sa fie facute cu prezervtaiv fiindca nu se poate sti niciodata cand este perioada fertila sau ovulatia, la femeile care au ciclul de acest tip, neregulat.

| dullcat a răspuns:

Buna.De ce nu face prietena un test de sarcina? Asa pare cel mai logic in acest moment.Iar avortul e cat se poate de nasol. Data viitoare incercati sa ganditi inainte de a va apuca de contactul sexual.

| Robert2526 a răspuns:

Ce anume te face sa crezi ca este insarcinata? 4 zile de intarziere, nu inseamna nimic, ciclul menstrual nu e ceas elvetian sa stii.

Ai ejaculat in interior? crezi ca nu ai scos-o la timp? ce s-a intamplat?

| Badboi explică (pentru Robert2526):

Salut, nu am ejaculat in interior și am scos-o la timp, de asta m-a mirat foarte tare când mi-a spus ca ii întârzie menstruația, amândoi fiind foarte ocupați cu munca în ultimul timp nu am avut prea mult timp pentru partide de amor. (ultimele partide au fost cu prezrvativ) iar când s-a întâmplat.a fost ceva foarte spontan, și cum nu mai aveam nici prezervative. Și asa am ajuns aici.

| Robert2526 a răspuns (pentru Badboi):

Atunci ar trebui sa fie in regula, nu cred ca este insarcinata sincer, o sa ii vina menstruatia

| Dandinelle a răspuns:

Mergeti la farmacie si luati un test. Sunteti tineri si aveti grije de ce decizie luati. Acea pastiluta o va da medicul dupa ce vorbeste cu ea. Tot medicul va va recomanda o metoda contraceptiva mai eficienta.

| Badboi explică:

Astăzi la 5 am făcut doua teste de sarcina și amândouă au ieșit negative, dupa asta am decis mâine dimineață să mai facem unul, iar acum jumătate de ora i-a venit menstruația.
Știe cineva ce poate sa fi cauzat întârzierea ciclului menstrual?

| DauViata a răspuns:

Salutare!

Daca iubita ta este insarcinata, si vreti avort, opriți-vă din ce vreți să faceți!

Vă sfătuiesc prietenos să păstrati copilul.

Avortul este o capcană care te face să crezi că scapi de o problemă, când de fapt fugi de o binecuvântare.
Avortul nu ar trebui să existe, a fost inventat de oameni fără scrupule, fără suflet, fără Dumnezeu.

În speranța că poate te va ajuta, am să las aceste link-uri cu marturii despre avort:

https://www.facebook.com/marita.coelloportugal/videos/10217843151482937/

www.avorturiregretate.ro si www.femeifericite.com

precum și o soluție de ajutorare a mamelor care doresc să facă afort pentru că (ele cred că) nu au venituri pentru a asigura creșterea copilului lor:

www.dauviata.ro - va pot ajuta personal sa va cresteti copilul.

Daca nu aveți posibilități financiare, mă ofer personal să vă ajut cu bani, lunar, timp de 1 an, sau pot oferi îndrumare către cineva care te poate ajuta astfel.

Daca iubita ta este însarcinată tu ești deja tată, nu deveni un ucigaș.

Mă adresez în numele copilului tău, nenăscut încă, care strigă fără glas din pântecul iubitei tale, te rog, dă-i o șansă acelui copilaș, o să te bucuri în viitor că ai făcut această alegere, îți garantez!

Numai bine!