In primul rand mi se pare total lipsit de respect despartirea asta aiurea sau fara motiv.
Orice persoana trebuie sa aiba un minim de respect pentru alta persoana si un minim de sentiment atunci cand incheie o relatie. Poate sa spuna ca s-a plictisit de tine sau ca si-a gasit pe altcineva sau ca vrea o pauza din cauza ca... sau orice alt motiv dar trebuie sa fie un motiv ceva.
Persoanele care abandoneaza alte persoane sau se schimba dupa un timp aiurea fara sens si fara explicatii... acelea nu sunt persoane, nu sunt oameni.
Nu vad nici o sansa ca o relatie sa revina "la normal" cand fata iti spune ca te iubeste 50%, asta cu indulgenta, odata ce i-ti comunicase in prealabil, ca vrea sa va despartiti, deci 0%.
Relatia asta nu are viitor, fiind deja in agonie, pana ce fata se va satura foarte curand, sa mai pretinda ca ar avea ceva pentru tine, renuntand definitiv la tine.
Eu cred ca ea place, sau are deja in vizor un alt baiat, de care-i place/ sau este indragostita, pentru ca, nici o fata care iubeste, nu ar concepe o despartire, mai ales in situatia in care, baiatul ii spune cat de mult o iubeste si o doreste.
Orgoliul fetei nu are nimic de-aface cu cererea ei de despartire, dar lipsa sentimentelor ei, are.
Daca iti spune fata ca nu te mai vrea de ce insisti?
Dragostea cu forta nu se poate, iar daca nu te mai vrea las-o ca sa nu ajunga sa stea cu tine din mila.
Insemana ca ea se cam intalneste cu altul sau s-a indragostit de altcineva.
I-a da-i ceva spatiu gagicii si vezi cum se comporta pe urma. fi rece, distant pe romaneste sa te doara in p.l. daca continua sa fie asa inseamna ca nu te mai vrea ori are alt individ.
Salut,
Zero, spre minus infinit.
Cel mai probabil și-a găsit un alt pulărău și pe tine te joacă pe degete.
Cu cât te vei ruga de ea, cu atât ea, o să fie și mai puțin atrasă de tine, și cu atât mai înverșunată împotriva ta.
Cel mai bine, când îți mai spune că vrea să vă despărțiți, răspunde-i sec: Bine, acompaniat de un râs copios.
Este o terapie de șoc, care o va determina să-și reevalueze comportamentul față de tine.
Salut, sunt convins ca nu si-a gasit pe nimeni altceva ce poate sa fie?
O sa fii socat cand vei afla cat de repede isi va gasi pe altcineva, imediat ce se desparte de tine.
Eu cred ca tu nu vrei sa accepti realitatea, mintindu-te singur.