| Boonus80987 a întrebat:

Salut, TPU.

Eu si prietena mea am decis sa ne incepem viata sexuala, amandoi suntem virgini. Desigur voi folosi prezervativ dar nu stiu ce fel de prezervativ sa cumpar... Ce prezervativ imi recomandati, nu vreau sa existe nici un fel de risc.

9 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Nu o sa existe riscuri daca o faci corect. Durex, ca altu nu stiu...

| Ezeru a răspuns:

Durex verdewinking ( Nu mai stiu ce fel e stiu doar cum arata laughing verde cu negru)

| VIP3r a răspuns:

Durex, modelul il alegi tu, in functie de dorintele tale. Daca il folosesti corect nu vor aparea situatii neplacute, poti incerca modelul Durex Extra Safe (cutia pe albastru) pentru inceput, sa fii mai linistit dupa care poti incerca sa vezi si cum este cu alte modele.

Spor happy

| msKat a răspuns:

Durex

| Iamnotme a răspuns:

Durex laughing

| Andreiu68 a răspuns:

Durex extra safe sau daca nu are durex safe altele sa nu ei mai bine pui o punga

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Bai da tu esti obsedat de raspunsul asta

| claudia511 a răspuns:

Durex. Ia si lubrifiant. Excit-o tare sa n-o doara.

| AngelBoy a răspuns:

Cumperi de la farmacie durex sau alta marca, dar una cunoscuta pentru ca sunt mai de calitate, nu conteaza ce fel, conteaza diametrul lui, daca e prea mare nu e bun, daca e prea mic nu e bun. Cu siguranta nu stii ce marime sa iei, asa ca pentru inceput e bine sa iei o cutie cu un anumit diametru si sa il probezi doar ca sa vezi daca e prea stramt sau prea larg, abia dupa ce ai observat care e treaba vei stii ce sa cumperi. Cea mai mare marime pe care o gasesti la farmacii de 56 de mm, cea mai mica nu stiu. Probeaza mai intai pentru ca altfel exista riscul sa se rupa sau sa alunece si astfel eviti niste probleme.