90 % nu e gravida...dar nu risca.
ai facut mai mult adica 3 numere...dar de obicei faci unul singur? ca iepurii bam bam bam si la culcare
Un prezervativ se foloseste doar maxim 30 de minute? Mi se pare o tampenie maxima. Prezervativul se poate usca si rupe daca nu e lubrifiere suficienta si dupa 15 minute de frecare intensa si oricum destul de rar, pana la urma in general fetele se umezesc si ele in mod natural in timpul sexului.
Eu nu cred ca e insarcinata in conditiile astea.
))Ce **** de situatie, spune-i sa de duca la un doctor, eu cred ca nu e gravida, mai ales daca i-a venit ciclul!
Cum sa fie gravida, daca i-a venit ciclul? Sunt rare cazurile cand iti vine menstruatia peste sarcina (si oricum, menstruatia aceea falsa, e diferita de cea normala, fiind maronie si slaba cantitativ).
Nu are cum sa fie insarcinata daca ati facut sex protejat si i-a venit si menstruatia.
Testul de sarcina se face dimineata cand urinezi prima data, atunci iese rezultatul corect.
Stai liniștit că nu e vb de nici o sarcină chestia cu 30 de minute este doar o indicație daca faci 30 de min și 15 secunde nu înseamnă că își pierde garanția, trebuie doar să ai grijă să îl pui cum trebuie și sa nu fie găurit... Succes.
Nu are nimic... Stati calmi e ceva normal. Daca i-a venit mai devreme sau mai tarziu e din cauza unei dereglari hormonale.
Sa stea linistita, daca nu are simptome de sarcina si a trecut o luna si la 2 a iesit negativ e ok. Eventual sa mai faca inca unul ca sa fiti siguri dar eu zic ca nu are bebe