E posibil sa ca clitorisul ei sa fie unul elastic Dar poti incerca sa o exciti mai bine, poate nu o va mai durea.
Clitoris elastic, poate ai vrut sa spun himen elastic, clitorisul este sinonim cu penisul vostru in varianta feminina
Ce sa fie ma elastic, clitorisul?
Salut! Cumperi lubrifiant daca ea nu se lubrifiază destul, de aceea o doare.
Pentru a te convinge pe tine ca a fost virgina, este si normal ca trebuie sa arate ca inca o mai doare, dar in timpul sexului uita sa se mai vaite.
Durerile de la inceput de relatie sunt normale, numai ca la voi cred ca sunt alte cauze care produc aceste dureri:
- ori nu faceti preludiul mai lung;
- tu intri prea tare in ea;
- ai un penis supradimensionat fata de pasarica ei;
- nu va lubrifiati cum trebuie(natural si cu un lubrifiant special pentru aceasta operatie)
Daca veti tine cont de aceste sfaturi ai sa vezi ca situatia va fi alta.
Poate nu ai deflorat-o complet sau poate ca nu te-ai ocupat suficient de preludiu.
E posibil sa nu fie suficient de excitata (lubrifiata) si atunci normal ca o doare. De asemenea, e posibil sa fii tu prea dotat. Incearca sa o iei mai usor: nu uita ca-i femeie, trebuie sa fii delicat cu ea.
Da-i tare eu cand m-am casatorit sotia mea avea 20 ani era virgina asta am vazut eu a fost foarte greu si se zice sa iese putin sange nu-i adevarat sincer a iesit destul de mult eram la o cunostinta din Timisoara in fine, si ce am vrut sa mentionez inca timp de 3 luni o durea foarte rau si sincer abia dupa 3 luni a putut sa aiba orgasm iar acum in prezent are cate 2-3 orgasme la o partida, incearca sa-i faci oral timp de 20-30 secunde vezi ca e posibil daca e excitata si daca ii faci oral se poate termina si atunci introdu penisul
Remusopen întreabă: