anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu si prietena mea suntem ambii virgini, dar cand vom face sex, ma tot gandesc cum voi reusi eu sa o dezvirginez? Eu ejaculez dupa 5 secunde daca ne sarutam, cum sa fac eu sa mentin erectia in asa fel incat sa o dezvirginez? Eu nu vad cum e posibil asa ceva tinand cont ca maxim rezist 4 secunde. Care e secretul? Si ma tem sa nu las treaba neterminata laughing) Adica de fapt imi e teama ca nici nu apuc sa o incep si deja imi dau drumu

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Faptul ca barbatul termina indiscutabil mai repede decat femeia este o rotita importanta din complexul mecanism de reproducere si perpetuarea speciei. Daca ar fi invers... am fi in pericol de disparitie. Dar avem ceva in plus mult in plus cu care putem modifica usor acest aspect. Este creierul! Daca comunici, nu te grabesti, nu te invinovatesti, nu o tratezi ca pe un obiect pe partenera ta, daca iti scoti din cap ideea de cronometru, daca ii acorzi ei mai multa atentie decat secundelor sau minutelor... vei reusi si vei iesi din zona de reproducere intrand in zona in care sentimentele genereaza amintiri placute. Deci nu fi un animal gata sa se reproduca, fii un barbat ce isi iubeste femeia!

6 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai nici nu iti face sperante sa nu lasi treaba neterminata din prima. Sunt cupluri care... poate niciodata nu au avut un orgasm. Dar aceasta experienta se castiga in timp.

In primul rand, fii mai sigur pe tine, fii barbat. Fii constient ca poti sa faci tot ce vrei. In al doilea rand, exercitiul este cheia. Nu are cum sa iti dai drumul si dupa 5 secunde. Foloseste prezervativul, asta mai stopeaza din senzatie. Pe langa asta poti sa te masturbezi si cu cateva ore inainte. Dar indiferent de caz, sa folositi o masura de contraceptie potrivita si sigura.

Nu iti mai fie frica. O sa vezi. Bafta!

| Emilian65 a răspuns:

La primele contacte sexuale folositi prezervative. Poti se ejaculezi in prezervativ si dupa ce ejaculezi il inlocuiesti cu altul si treci la al doilea numar care nu te mai forteaza sa ejaculezi asa repede.

| Wr3nch a răspuns:

Ea si tu ceva care sa prelungeasca erectia, gasesti la farmaciilaughing

| cristimihailov a răspuns:

Explica-i ca esti statut si ca trebuie sa iti scoata intai dopul oral.

| StefanChriss a răspuns:

Salut! Poti sa incerci sa termini cu cate ore anterior intalnirii voastre, cel mai probabil o sa rezisti mai mult. De asemenea, nu te mai stresa atat in legatura cu asta, factorul psihic este foarte important. Poti incepe treptat cu ea, cu un preludiu mai lung, ca sa te obisnuiesti cu asta.

| tup3u a răspuns:

Câteva "antrenamente" înainte sau mai sigur, pastile albastre.