Eu zic ca merita dacă esti convins.
Deși ai grija sa nu te atașezi extraordinar de mult pana nu va vedeți fata-n fata...
O să am grijă să nu fac chestia asta, am făcut-o o dată în trecut şi după am avut de suferit şi mi-am învăţat lecţia, cel mai probabil o să ne întâlnim luna viitoare pentru că verişoara mea de la Brăila are nunta şi o să merg şi eu şi o să vorbesc cu ea ca să ne întâlnim şi să stăm într-un parc şi vedem după ce facem mai departe
Ma bucur dacă te-am ajutat!
Sunt doar 12 zile! Ce naiba iubire sa simti cand nici nu v-ati vazut? O consideri perfecta si esti atat de disperat dupa ea din cauza ca n-ai avut pana acum pe nimeni. Nu-ti mai crea iluzii ca totul o sa fie roz, o sa va vedeti pe saptamana la matusa ta la Bucuresti. Prostii!
In cazul in care ceva merge prost, ce solutie ai?
O sa dispara la fel de spontan precum a si aparut.
Îți dai seama ce o să se merite când după câteva luni ai să realizezi în sfârșit că 1 Aprilie nu degeaba e 1 Aprilie?
Poate că 1 Aprilie o fi ziua păcălelilor, dar cine naiba şi-ar petrece 12-13 ore dintr-o zi vorbind la telefon cu o persoană pe care nu o place, într-o seară am vorbit de la 20:00 până la 4 şi ceva dimineaţa, plus ce am mai vorbit şi ziua, nu cred că cineva ar face asta pentru o farsă, ea şi-a pierdut aproape toată noaptea în care ar fi putut să doarmă vorbind cu mine
Da.Iubirea este foarte importanata in viata cuiva.Stiu ca am doar 10 ani si nu o sa ma asculti dar serios, eu stiu.Asteapata.Cine stie cand mai gasesti alta ca ia.
AndrewTate7789 întreabă: