Poate are o stare fizica aiurea sau psihica chestii de familie, scoala, o fi in perioada menstruatiei; nu o lua personal ca ar avea ceva cu tine
Ce sa o mai luam pe ocolite si sa..., nu vrea sa mai stea cu tine, si cred ca deja sa orientat in alta parte,!
Zii ca te desparti de ea, observai reactia si apoi zii ca a fost o simpla gluma, abia atuncea vei intelege ce se intimpla de fapt, cine stie, pooate are probleme familiale si nu vrea sa stii...vezi tu ce faci
Poate se gandeste la fostul iubit sau poate are nevoie de putin timp singura.
Poate s-a plictisit de relatie... oricum cheia este comunicarea! Nu poti continua daca nu afli ce se intampla cu ea
Https://www.facebook.com/....../photo.php uite pe noi doi...
Nu merge link. imi poti da link de la fecebook?
Merge.
Sorry dar nu merge! Oricum nu conteaza cum arata ea sau cum arati tu...Trebuie doar sa afli ce e cu ea!
Pai normal ca e plictisita nu stii ca dupa o saptamana trebuie sa treci la nivelul urmator? Incearca sa vezi asa ca mai bine da-mi mie funda
Asta numai ea stie.Incearca sa vorbesti cu ea, intreab-o daca e suparata sau nu, daca mai vrea sa fiti impreuna. Poate ca are o problema personala ce o face sa nu vrea sa vorbeasca nu neaparat e suparata pe tine.Bafta!
linarkfts întreabă: