| ZenaHiga a întrebat:

Exista un coleg in clasa de care imi place si cred ca si el ma place....ar trebui sa fac eu ceva sau el?

9 răspunsuri:
| ShucarGirl a răspuns:

Depinde de felul cum se poarta cu tine, de aici iti dai seama daca te place sau nu.De obicei baietii trebuie sa faca primul pas dar daca nu mai ai rabdare, fa-l tu, invita-l undeva tongue

| Dariusuu a răspuns:

Daca astepti nu se va intampla nimic niciodata.

Du-te si spune-i ce simti, va aprecia acest lucru.

P.S Tu ai doar de castigat. Daca e cineva care pierde e doar el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sunteti colegi ai un avantaj. Ar trebui sa ii dai de inteles ca vrei mai mult dar stii cum se zice, play hard to get cand e nevoie

Răspuns utilizator avertizat
| kiv1990 a răspuns:

Stii de obicei baietilor nu le place cind fetele fac primul pas, insa tu poti sa-i faci o aluzie(намекнуть) ca simti ceva pentru el, insa daca e baiat rusinos atunci fa tu primul pas

| nata2008 a răspuns:

Hey,buna draga! in primul rind lucrul care al trebui sa-l faci,este sa te afirmi deosebita. Daca banuiesti de o posibila simpatie din partea lui, punete intr-o banca cu el si in timpul orelor ii poti face un masaj placut la mina, mingiindu-l usor, astfel o sa se simta placut in ambienta ta, si astfel la sigur o sa gasiti acea limba comuna spre care tinzi...bafta

| mona a răspuns:

Lasa-l pe el sa faca ceva

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Daca te place, tu trebuie sa afi acest lucru, roaga un prieten/o prietena sa te ajute, unul de incredere. Spune-i sa-l intrebe daca te place si daca da, atunci treceti la treaba happy laughinghee hee.Sti la ce ma refer.

| Jake109 a răspuns:

Lasal sa face el primul pas. Daca intr-adevar te place o va face.