| alexLq a întrebat:

explicati-mi si mie :exista prezervative universale adica pentru orice marime sau sunt dupa marimi? si daca sunt dupa marimi de unde stiu ce marime sa imi iau? si daca se gasesc si prezervative universale adica sa fie bune pentru orice marime unde le gasesc de cumparat?

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Citeste aici despre marimi si citeste cu atentie:

http://www.potenta.ro/......-mare.html

Adevarul este ca unul din motivele pentru care barbatii nu vor sa poarte prezervativul este faptul ca nu-si cunosc marimea si nu stiu ce sa cumpere, de unde si atatea cazuri de prezervative rupte si sarcini nedorite.

| fataciocolata a răspuns:

Prezervativele sunt in trei marimi:mici, medii si mari. daca vrei sa le i-ei pe marimi ia-le de la farmacie!
Funda?

| uninvited66 a răspuns:

Cred ca tu o ai prea mica de intrebi asta laughing) eu unu imi command speciale XXL ca altfel nu intra laughing

| Rey_Andr_1999 a răspuns (pentru uninvited66):

laughing))))) sa iti bagi pe cap sau?

| Caracter3 a răspuns:

La farmacie! Si ce varsta ai? de pe acum folosesti prezervativa! daca ai o varsta mica...nu te apuca de facut chestii din alea!

| alisuc a răspuns:

In general sunt prezervativele universale durex si le gasesti oriunde la supermarket la hipermarket...in farmacii si la choschiuri e cam intre 8-10 lei

| Satoko a răspuns:

Sunt universale frate happy gasesti la orice magazin sau market happy recomand durex happy