Poti avea probleme cu capul.Sa iti placa laba chiar si atunci cand esti cu o fata(femeie). Lasa-te de acest sport.Nu face bine.
Tu... ori esti nebun ori esti nebun! eu am 16 ani jumate si nu fac laba ca nehalitu, doamne asta e cea mai handicapata categorie, copchii prosti care au mai putin de 14 ani pun intrebari prostesti numai ca sa vada ce raspundem noii... lasate de TPU!
Riști să nu ți se mai scoale
Riști să ai parte de dezechilibru hormonal datorită vârstei fragede la care o practici
Riști să devii un onanist și să preferi frecatul puții decât o femeie.
Riști să devii un violator în serie datorită tulburărilor psihice de care o să ai parte.
E perfect normal chiar mai rar decat multi altii! Stai linistit nu se intampla nimic!
Uh la 12 ani n-ai alta treaba decat sa faci laba? bucurate de copilarie ai tot timpu sa faci chestia asta lasa prostiile
Băi, e grav.
Dacă o ții tot așa, o să devii un no-lifer care ar da o partidă de sex pe "Manuela", cum a spus și Azµre.
Nu vei patiti nimic dar ti se va stramba asa ca daca tot vrei sa mai faci fa cu ambele maini
Nu-i adevarat! poti sa faci copii daca te masturbezi, nu mai crede pe prosti! si nu o sa iti zic ca bla bla esti prea mic si asa, ca si i-o faceam la varsta ta dar mai bine decat sa faci asta mai mereu, gaseste-ti o iubita de varsta ta, si nu stiu, iubiti-va! ca simti acelasi lucru pup
Nu-i mai spuneti prostii baiatului.Anduu12 poti sa faci dar sa nu devii dependent.Eu zic ar merge odata pe saptmana!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: