| cristi2415151 a întrebat:

Salut TPU
fac sala de 2 luni consecutiv zi de zi (fara sambata si duminica)am grupat totu fac pe grupe nu bag aiurea, am 16 ani si as vrea sa va rog sa-mi recomandati niste proteine care sa ma dezvolte si in fizic si in forta egal dar nu sa ma ingrase deja am 80kg
vreau pareri de la cineva care se pricepe nu search pe google
mersi mult (a si de unde asi putea sa iau)

6 răspunsuri:
| Marius2011 a răspuns:

Nu iti recomand sa ei proteine. ai o varsta destul de frageda. crede-ma am varsta ta si stiu cum e si eu am aceias problema vreau sa ma dezvolt am fost si la medik si lasala daca vrei o sa muncesti pentru muschi. si inaltime nu lua prosti pentru ca o sa regretiwinking

| danny15 a răspuns:

Am fost la sala cel mai bine sa nu iei proteine artificiale ia proteine din mancare sucuri naturale fructe etc

| justmeraul a răspuns:

Nu iti ies cosuri de la proteine, efecte negative au doar steroizii, danabol, etc., iti recomand Gainfast si amino2700 de la universal, merg foarte bine combinate, sunt incercate de mine si de multi colegi de la sala, desi sunt destul de scumpe, e calitate, o sa fi multumit de efecte, muschi de calitate!big grin

| internautu97 a răspuns:

Eu zic sa nu iei proteine...pentru ca de la proteine o sa ti iasa cosuri pe fata si chestii din astea

| florin_5742 a răspuns:

Proteinele nu te ingrasa, ci alimentatia:taie dulciurile, mancarurile gatite-mai puntin...si daca faci si cardio nu o sa te ingrasi

| alexlexy a răspuns:

Eu fac sala de 1 an si aproape jumatate; iti recomand sa nu iei proteine pentru ca ai sansa sa iti creasca muschii iar apoi sa ti se "desumfle" deodata sau sa iei in greutate daca nu te tii tot timpul. Iti recomand sa mananci carne inainte sa faci Workout`ul, mai ales carne de vita- e cea mai buna si nu bea apa in timpul antrenamentului, doar dupa ce termini seriile! Doar Getorade daca vrei^_^. Sper ca te-am ajutat cat de putin.