| alexionut45 a întrebat:

fetelor le plac baietii parosi pe picioare?

Răspuns Câştigător
| Fayree a răspuns:

~ Heeii, desigur... fetelor le place acest lucru, insa sa nu fie chiar foarte paros in sensul exagerat. In acest fel "barbatul" da o nota de masculinitate, care femeii ii da inca un aspect pozitiv despre barbatul dorit. Fundita? :*.

21 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

laughing ce..subiectlaughing fetele sunt obisnuite cu asta, n-ai ce sa faci. eu unul ma epilezthinking
am vazut un comentariu in care se zicea ca "de nota masculinitatea". o vai, asa se zice si de armata, asa se zice si de mainile lucrate pe camp. ca..cat. suntem in 2013, fie ca vreti, fie ca nu. numa' bine

| Maryse a răspuns:

Depinde cat de parosi.

| CMaria21 a răspuns:

Nu cred ca le-ar place ca barbatul de langa ele sa fie mai epilat decat ele dar totusi nici maimuta in devenirehappy

| Felys a răspuns:

Pe picioare nu deranjaza asa de rau, altele sunt zonele in care conteaza mai mult cantitatea de par

| gingergirl1 a răspuns:

Depindee! Trebuie sa aiba macar putin par acolo laughing Dar parosi, parosi....trebuie sa-i vezi "padurea"lui vărămiu de pe picioaree laughing [scuzee emiluscăă.]

| Raiiiisa a răspuns:

Depinde,mie imi plac, bine sa nu fie nici prea parosilaughing
Da nici sa fie mai epilati decat minewaiting
Vai si nu ii suport pe aia care se fac cu big si dupa cand creste se vede ca si:-&

| d3men7zel a răspuns:

Nici chiar asa laughing

| FuckSchool a răspuns:

Nu stiu ce parere au alte fete, dar mie una nu imi plac baietii cu par pe picioare.

| NoNameexd a răspuns:

Nici pădure, dar nici fetiță epilată, ci normal.Nu-mi plac băieții care se epilează pe picioare pentru că consider că sunt fetițe.Fiecare cu gustul său.Eu mi-am spus părerea.Baftă!

| AllePuffu a răspuns:

Mie imi plac baietii cu PUTIN par pe picioare, adica sa se vada ca sunt baieti, dar nu cu blana laughing

| NoisyDream a răspuns:

Depinde cat de parosi laughing. E bine sa ai putin par pe picioare ca da o nota de masculinitate dar nici chiar exagerat de multa blana ca e inestetic.

| alexionut45 explică (pentru NoisyDream):

Cv de genu asta http://www.google.ro/......tp?/imgres la baieti cum ar parea?

| 1791997 a răspuns (pentru alexionut45):

Aici doar felele trebuie sa raspunda laughing

m-am speriat putin parca e ieti laughing)winking

| AlexTeYubeste315 a răspuns:

Salut, pai nu trebuie sa ai ditamai Pădurea pe picioare/mâini... Bărbați trebuie sa aive par... Dar nu in exces, si nu încerca sa te EPILEZI!

| Patty03 a răspuns:

Ehmm... parosi... pai sa nu se epileze cu bic-ul si sa fie fini ca si minelaughing Nu e normal sa se epileze, mai bine cu par dar nu prea mare laughing)

| ErikaEri a răspuns:

Iub al meu are. nu ceva sa cada in scarbos, ci sexi

| TeLefonCubĻuştutž a răspuns:

Daca sunt prea parosi mie una imi e cam scarba laughing straight face

| Kisssssss a răspuns:

Depinde cat par au, daca au mult par si sa iasa in evidenta prea tare e urat si mie una nu mi-ar place daca au putin si nu prea se cunoaste atunci e bine

| alisiapretty a răspuns:

Pentru mine ca fata parul de pe picioare nu este nici o problema

| Ruscaa a răspuns:

Prefer epilati decat parosi, nu imi plac barbatii cu par.

| emma0 a răspuns:

Sincer la inceput imi displacea ideea, dar sa fim sincere noi fetele, se simte ff placut cand noi epilatesi cu pielea fina ne frecam piciorul de al lui.e atat de moale si fina senzatia laughing alte zone trebuie rase insa happy