~ Heeii, desigur... fetelor le place acest lucru, insa sa nu fie chiar foarte paros in sensul exagerat. In acest fel "barbatul" da o nota de masculinitate, care femeii ii da inca un aspect pozitiv despre barbatul dorit. Fundita? :*.
ce..subiect fetele sunt obisnuite cu asta, n-ai ce sa faci. eu unul ma epilez
am vazut un comentariu in care se zicea ca "de nota masculinitatea". o vai, asa se zice si de armata, asa se zice si de mainile lucrate pe camp. ca..cat. suntem in 2013, fie ca vreti, fie ca nu. numa' bine
Nu cred ca le-ar place ca barbatul de langa ele sa fie mai epilat decat ele dar totusi nici maimuta in devenire
Pe picioare nu deranjaza asa de rau, altele sunt zonele in care conteaza mai mult cantitatea de par
Depindee! Trebuie sa aiba macar putin par acolo Dar parosi, parosi....trebuie sa-i vezi "padurea"lui vărămiu de pe picioaree [scuzee emiluscăă.]
Depinde,mie imi plac, bine sa nu fie nici prea parosi
Da nici sa fie mai epilati decat mine
Vai si nu ii suport pe aia care se fac cu big si dupa cand creste se vede ca si:-&
Nu stiu ce parere au alte fete, dar mie una nu imi plac baietii cu par pe picioare.
Nici pădure, dar nici fetiță epilată, ci normal.Nu-mi plac băieții care se epilează pe picioare pentru că consider că sunt fetițe.Fiecare cu gustul său.Eu mi-am spus părerea.Baftă!
Mie imi plac baietii cu PUTIN par pe picioare, adica sa se vada ca sunt baieti, dar nu cu blana
Depinde cat de parosi . E bine sa ai putin par pe picioare ca da o nota de masculinitate dar nici chiar exagerat de multa blana ca e inestetic.
Cv de genu asta http://www.google.ro/......tp?/imgres la baieti cum ar parea?
Aici doar felele trebuie sa raspunda
m-am speriat putin parca e ieti )
Salut, pai nu trebuie sa ai ditamai Pădurea pe picioare/mâini... Bărbați trebuie sa aive par... Dar nu in exces, si nu încerca sa te EPILEZI!
Ehmm... parosi... pai sa nu se epileze cu bic-ul si sa fie fini ca si mine Nu e normal sa se epileze, mai bine cu par dar nu prea mare )
Depinde cat par au, daca au mult par si sa iasa in evidenta prea tare e urat si mie una nu mi-ar place daca au putin si nu prea se cunoaste atunci e bine
Sincer la inceput imi displacea ideea, dar sa fim sincere noi fetele, se simte ff placut cand noi epilatesi cu pielea fina ne frecam piciorul de al lui.e atat de moale si fina senzatia alte zone trebuie rase insa
anonim_4396 întreabă:
Anonim1222 întreabă: