Frate ce ma enerveaza unele fete de aicie mine nu m-ar deranja.
Pe bune acum:Toti ne dorim un prieten cat mai frumos.Ce naiba? Nu mai raspundeti din politete ma enerveaza falsitatea. Tipul vine aici ca sa ii rapundeti cu sinceritate.Nu mai fiti asa.
Da pe mine m-ar deranja daca ar avea pe toata fata. Daca are cateva nu pentru ca toti avem la varsta asta.
Da,le deranjeaza.
Mergi la dermatolog si insista cu tratamentul pe care ti-l va da,rezultatele nu sunt imediate!
Ai grija si de alimentatie,conteaza foarte mult,fereste-te de ciocolata si alte alimente care favorizeaza aparitia cosurilor!
Pentru ca ele sunt o dereglare interioara si se vindeca de la interior spre exterior,nu invers.
Toti am trecut prin asta,e o perioada ingrata care te seaca la suflet, dar de care uiti repede dupa vindecare!
Si ca sa nu turbezi din cauza cosurilor sau sa te afecteze psihologic, gandeste-te la momentul in care vei scapa de ele complet si, una cate una, fetele vor descoperi baiatul frumos care se ascundea in spatele lor!
Curaj si rabdare!
Si iubitul meu are cosuri pe fata dar nu are multe, daca ar avea sa spunem o mare parte din cata cu cosuri m-ar deranja
Nu, cel pe care il plac acum ar putea sa aiba si pete pe fata, eu tot l-as place asa cum ar fi.
Pe unele le excita cosurile... si pe deasupra mai sunt si utile - mai pui in ele ceva cand mergi la cumparaturi.
daianabianca99 întreabă: