| eSc a întrebat:

Salut, TPU. Fetelor va plac baieti care va :

-dau cu palma la fund
-dau porecle de genu,, cur bombat"
-si care dupa aceste fapte se dau la voi?

Funda!
P. S dar cei scunzi si grasi care fac aceste fapte?

Răspuns Câştigător
| Timmotey a răspuns:

Cu asta nu o sa ajungi nicaieri daca ai face complimente de genul imi place bluza ta iti pune in evidenta sanii mai merge sau sa privesti frumos sau incearca sa vezi ce au ele in comun cu tine si apoi sa intrii in vorba cu ele si apoi sa te dai la ele parerea mea sper sa iti fie de folos pup is ana

7 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Cati ani ai de crezi ca in modul asta faci o fata sa te placa? Serios.
Daca un tip s-ar trezi asa,din senin,sa-mi dea palme peste fund,sa ma apuce de sani sau alte minuni total nesimtite,probabil i-as da un genunchi fix unde-l doare mai tare. Daca eu te respect si nu te tratez ca pe o bucata de carne,am pretentia sa faci acelasi lucru sau sa ma ignori.
Mi-am placut dintotdeauna si cu siguranta o sa-mi placa si in continuare tipii care stiu unde e limita,iar in cazul de fata,e logic ca nu ma pipai cat timp eu nu ti-am dat de inteles ca sunt de acord cu asta si in niciun caz in public,iar la treaba cu poreclele... Oricat de flatante ar fi,ascunzand intr-un fel sau altul un compliment, din nou, nu.Prefer sa mi se spuna pe nume.

| melyyy a răspuns:

Intrebarea asta e pusa din lipsa de ocupatie? laughing Doamne! nici o fata sanatoasa la cap nu i-ar placea asa ceva!

| Byencutzz a răspuns:

Scunzi si grasi? yach, scarboslaughing
depinde de fete unele gasesc ceva atragator cand un baiat le lipeste o palma peste "fundul bombat"... ele se cred superioare, se cred cu un corp de invidiat ca doar de aceea baiatu' le'a pus mana pe funduletlaughing
Dar unele fete serioase considera o lipsa de respect si daca ai vrea sa castigi o intalnire cu respectiva fii sigur ca o sa te evide

| eSc explică:

Fratilor eu nu fac asa ceva eu sunt matur nu Imatur ca alti(din clasa mea)

| eSc explică:

N sunt nici scund nici gras.Ba din potriva!

| mean a răspuns:

Nu-mi plac nici unul din astia. Consider ca e o lipsa de respect sa faci asa lucruri.

| tiktak44 a răspuns:

Ati ani ai? 8, nu prea, decat daca e curva ori ii place de tine fara sa trebuiasca sai dai cu palma,,,,,,,,,,,,,,,,,, te va placea mai mult daca nu faci asta si te vei purta frumos