Buna
Dupa parerea mea nu cred ca mai exista acel baiat perfect in ziua de astazi.Mi-ar place sa gasesc un baiat care sa tina la mine si sa ma acepte asa cum sunt,pentru ca nimeni nu este perfect, sa fie sincer cu mine, sa ma respecte, sa nu isi bata joc de mine si de sentimentele mele, sa imi dovedeasca ca nu este ca si alti baieti si sa imi demonstreze ca merita sa am incredere in el...atat si nimic mai mult
Da ma, cica e 4x4
Tu nu erai băiat?
La ultima verificare, da.
Da' de ce intrebi?
Așa.
Vroiam ca tu să fi cel perfect.
Pai eu sunt cel perfect dar il faceam pe baiat sa se simta prost daca recunosteam.
PS: Esti fata cu simtul umorului, inteligenta, dar vezi ca in limba romana nu exista verbul "a vroi". Sa fii iubita!
Așteptam să zici asta... toți sunteți perfecți atunci când ne iubiți.
*Da, voiam ca tu.
Știu.
Crede-mă că de multe ori vorbesc prin „voiam„, și nu voiam.
Și dacă ai știi cu ce mă ocup mi-ai spune că nu-s pe picioarele mele.
Asadar, eu iubindu-te pe tine sunt perfect.ce bine ma simt:*
Hai ca m-ai facut curios, cu ce te ocupi ca acum daca tu ma iubesti si eu te iubesc trebuie sa stiu totul despre tine, nu?
Nu...încă nu sunt pregătită!
Dar tu poți să mă iubești și așa!
Nu ai incredere in mine
Eu te voi iubi oricum...
Am remarcat ca ti-ai schimbat avatarul..asta-i mai provocator...arr.
Nici nu mai știu ce avatar aveam înainte...
Bine că nu e cu mine, ce să zic!
Daca era cu tine sareau toti pustanii pe tine (cam cum fac eu acum).
Esti cam suparata sau mi se pare mie?
Nu, sunt urâtă.
Nu
Nu există băiat perfect. Nu există persoană perfectă. Dar cel mai mult îmi plac tipii cum se cade,care au bunul simț,nu fumează,nu bea, nu înșeală, te sărută în ploaie, nu profită de tine, te iubește condiționat, te sună la 4 dimineața ca să -ți spună cât de mult de iubește.Din păcate, foarte rar există astfel de băieți...
Băiatul perfect nu există. cred că poate exista doar un băiat special pentru noi, unul care ne înţelege şi se comportă frumos.
Cu, ochi verzi, par saten, cu asa zisele "patratele, romantic si in acelasi timp timid
Nu exista baiatul perfect universal care sa placa tuturor, exista doar o persoana perfecta pentru tine care poate pentru ceilalti care o vad altfel nu e deloc perfecta, iae cand tii la o persoana tii si la defecte si la calitati.
Nu te uita la cum arata si cum este la inima, degeaba are q7 daca nu te iubeste si doar si-o trage cu tine si te lasa cu ochii in soare
Asta a fost parerea unui baiat!
Pentru fiecare fata in parte exista `baiatul perfect` in viziunea ei. Un baiat care este vazut de o fata ideal, de alta poate fii vazut banal, neinteresat.
Sunt uimita de raspunsurile " Nu exista baieti perfecti". Fetelor, suntemm oameni, avem imaginatie, avem sentimente. Baiatul perfect este acel nu care are un corp dupa care mor toate fetele, ci acel care este frumos doar pentru mine( asta nu inseamna ca este urit), este acela care ma intelege din priviri, intelege cind vreau mingiata, sarutata, si cind vreau pur si simplu sa vorbim sau sa stam in liniste sa ne uitam la apua, sa stie sa ma surprinda, sa fie misterios, nu sa se vinda, si sa tina intr-adevar la mine si la dragostea noastra si sa aprecieze ceea in ce cred eu, chiar daca nu este de acord cu aceasta♥♥♥
Nu exista baiatul perfect asa cum nu exista nici o persoana perfecta pe lumea aceasta, pentru ca daca am fi toti la fel am fi plictisitori.
Paai...frumos, destept, atent, dragut, sa nu fie transpirat... si de-abia am inceput. Insa nu mai conteaza pentru ca e evident, din cele de mai sus, k ori e specie pe cale de disparitie ori a disparut odataa cu dinozaurii
Mnup întreabă: