| notdecstar a întrebat:

Salut TPU! Fiind intr-o situatie mai speciala cu familia, am decis sa plec in orasul natal pentru 2-3 zile, fara iubita bineinteles. Am vrut sa ies si sa ma bucur de libertate, si, cum mersul pe bicicleta nu se uita niciodata, nici eu n-am uitat pe unde am umblat acum ceva ani. Am iesit intr-un club din centrul orasului, vis-a-vis de Mc-ul de pe Calea Bucuresti. Tin minte, dupa cateva pahare de gin tonic ca se facuse 11 seara. Putin ametit, am intrat in vorba cu o fata, iar dupa cateva replici mai acide mi-am dat seama ca este foarte greu de abordat, daca nu imposibil. Am cuprins-o de mijloc si am tras-o spre mine si i-am zis "de mine nu scapi azi", doar ca ea m-a scuipat pe tricou.
Nu stiu de ce, dar mi-a placut. Este acest lucru considerat un fetish? Nu stiu daca mi-a placut vreodata sa fiu sclav dar... parca nu ma mai cunosc. Voi cum ati descoperit fetishurile si ce fetishuri aveti?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Erai beat, nu ca ai vreun fetiș.

| notdecstar explică (pentru darrio2007):

Daca eram atat de beat, ma gandesc ca nu imi aminteam, nu? Nu stiu... poate ai dreptate, dar totusi, de ce imi sare inima din piept cand ma gandesc ca tocmai ea.

| anonimuIl a răspuns (pentru notdecstar):

Să nu mai bagi în seamă o fată dacă te scuipă.

| anonimuIl a răspuns (pentru notdecstar):

Este de etnie rromă cine scuipă.

| notdecstar explică (pentru anonimuIl):

Multumesc pentru info. Sa stii ca nici eu nu sunt mic. Dar mi-as fi asumat riscul. Multumesc

Răspuns utilizator avertizat
| VoidEternal a răspuns:

Paly stupid games, win stupid prizes. ¯\_(ツ)_/¯

La așa acțiune, așa răspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, fetishurile sunt scoarboase dar placute si sunt de mai multe feluri, imi e greata sa le zis dar o spun cu greu-Linsul pe fata, suptul degetului de la mana, scuipatul pe fata si multe altele la care imi e tare rusine sa le spun, chiar daca sunt scarboase, sunt in acelasi timp placute si nu chiar le recomand dar treaba voastra, eu am o varsta frageda ca sa am fetishuri dar cel mai bine e sa nu le folosesc caci pot regreta!

Sper ca te-am ajutat