| Eduard77 a întrebat:

Fiti atenti! Mie imi place de o fata. Si aseara mi-a dat un hanorac pentru ca imi erea frig. Si acum hanoracul ei e la mine acasa. Vreau sa ii las in buzunar un biletel prin care sa aii dau de inteles ca o aaplac. Ce sa scrie in biletel? Ofer funda!

12 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!

Gestul ei este foarte drăguț și poate fi un semn cum că și ea te simpatizează.

I-ai putea scrie ''Iți multumesc pentru hanorac și pentru faptul că ești cea mai frumoasă fată pentru mine. cu drag (numele tau)! ''

O zi frumoasă! happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Am si eu o curiozitate. de ce porti haine de fete?

| Eduard77 explică (pentru suntserios):

Pentru ca a fost noapte si foarte frig... Ai priceput?

| neutrino a răspuns:

Poarta-te ca un adevarat barbatel, nu ca un copil, si spune-i fetei in "direct" ca iti este draga si ti-ar face mare placere sa vina cu tine la un suc.

| Eduard77 explică (pentru neutrino):

Copil? Daca esti un cioban, asa procedezi... Strica putin romantism?

| Cristiann25 a răspuns:

Poate vede maicasa cand il spala!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa-l bage direct la spalat dupa ce l-ai purtat tu. stii cum se face hartia cand e spalata?

| Eduard77 explică (pentru anonim_4396):

Tu esti doar un copil care pierde timpul pe calculator.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Eduard77):

As vrea sa mai fiu copil.

| 22andreea22 a răspuns:

Ce dragut, o idee buna, dar daca ajunge biletul la mama ei sau tata? big grin o sa creada taica-su ca il placi laughing glumesc. cred ca ar trebui sa o avertizezi ca are in buzunar ceva de exemplu, dupa ce il dai si va despartiti o suni si ii zici " vezi ca aveai ceva in buzular", iar in bilet nu poti decat sa ii multumesti pentru gest si sa ii spui simplu ca o placi, nu-ti trebuiesc poezii de dragoste sau mai stiu eu ce. fetelor le place simplitatea, iar un gest ca asta ajunge la suflet direct indiferent ce e in bilet atata timp cat la un moment dat scrie " te plac" sau " sunt indragostit de tine" ( bine, asta nu inseamna ca inainte de "te plac" o scalzi bine in injuraturi laughing ) sper sa iti fie de ajutor sfatul meu. bafta!

| AmaliaAmi a răspuns:

Buna! Nu trebuie sa scrii ceva impopotonat, sau ceva din romaneee, NU.Scri ceva de genul.Cum o cheama pe ea...Si vreau sa stii ca eu simt lucruri pentru tine, cum nu am mai simtit pentru altcineva.Te iubesc, si sper ca si tu sa simti la felhappyEu daca as fi in locul tau, cam asa i-as spunebig grin

| Belllla a răspuns:

Te plac! (E simplu si usor).