| emo_2767 a întrebat:

.. Fostul meu prieten pe care il mai iubesc si acum se intilneste cu alta fata si sunt foarte ferititi impreuna. Il iubesc prea mult pe acel baiat si de aia ma resemnez cu gindul ca l-am pierdut. As vrea sa uit de acele zile frumoase care le-am petrecut impreuna, dar nu pot... Poate as putea sal intorc si sa fie fericit cu mine? Sau sa le invidiez fericirea lor si sa pling in singuratate?

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Consumi lacrimi degeaba. Ce a fost a fost. Fericirea e mai rara decat crezi tu si in general e atat de superficiala incat o gasesti numai in lumea aparentelor.Nu exista relatii perfecte, fericire deplina, intelegere totala exista doar mincinosi de profesie
Printre cele mai mari dureri ale vietii e sa vezi cum oamenii isi gasesc implinirea imediat ce pleaca de langa tine. A nu se intelege ca e vorba de invidie sau alte chestii. Ajungi sa te intrebi daca iti lipseste ceva.Si iti lipseste:capacitatea de a lua totul asa cum e si acea calitate extraordinara de a te bucura cand il vezi pe cel care l-ai iubit fericit

| bianka93 a răspuns:

Pai. daca ai inkerka sa il desparti de prietena lui probabil te va uri mereu.asa ca ar fi mai bine sa uiti de el.si saincerci sa iti kauti pe altcinevatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa e in viata.azi e nor, maine senin.in dragoste ce sa mai vorbim, mai multa suferinta decat alinare.mai bine nu ne mai indragostim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dickpearcing@yahoo.comai facut sex cu un barbat sa aiba pearcing? daca nu! incerca-ma dickpearcing@aol.com atasaza si o poza cu tine tongue