Vorbeste cu ea si intreab-o de ce a devenit distanta. Ar trebui sa ii spui ca o placi (in caz ca nu i-ai spus deja) si sa ii spui ca vrei sa ii fi mai mult decat prieten.
Femeile sunt greu de inteles...
In primul rand cred(cu siguranta)ca i-ar placea de un baiat cat mai atragator, frumusel, chipes...intelegi tu,ca oricarei fete...
Aici depinde de ce gusturi are,daca esti genul ei si daca si ea te place cat de cat.
Uneori,oricate calitati ai avea(si fizic si legate de caracter)tot nu esti pe placul cuiva.
Intai incearca sa vorbesti cat mai mult cu ea(dar sa nu insisti si sa o obosesti s-o faci s-o doara capul),sa-i castigi simpatia... Daca te duci direct la ea si ii spui ca o placi si vrei sa fii cu ea,s-ar putea sa se umfle destul de tare in pene si sa nu se gandeasca prea mult la propunerea ta,sau chiar sa-ti spuna NU din start.
Nu uita, in primul si primul rand, inainte sa-i faci vreo propunere, trebuie sa ajungi cel putin sa-i castigi simpatia, sau chiar s-o faci sa te placa...glume bune, subiecte de discutie interesante, sa-i fii alaturi cand e trista si cand are nevoie de cineva cu care sa vorbeasca etc.
Probabil ca ai devenit tu prea insistent si acum te testeaza dorind sa vada cum reactionezi daca se departeaza putin.Invit-o in oras si stati amandoi discutand diverse chestii despre voi. Daca vrei sa ai o relatie cu ea eu spun sa-i dai rapid de inteles ca vrei asta pentru ca altfel te va vedea ca pe un frate, iar tu nu iti doresti asta.Fii in continuare vorbaret cu ea si nu baga in seama ca ea se distanteaza fata de tine.Tu fii la fel de interesat de ea, dar ai grija sa nu devii prea insistent pentru ca nu e bine.Fai complimente direct sau indirect, iar daca si ea simte ceva pentru tine totul e ca si rezolvat
Insistent n-am fost, ca n-am vorbit prea mult.
Atunci ai grija nici pe viitor sa nu fii.Majoritatea fetelor nu le plac baietii care insista mult