Inseamna ca nu`ti este prietena
o prietena adevarata care tine la tine.si care a fost alaturi de tine la bine si la greu nu ti-ar face asa ceva
eu cred ca este geloasa sau indvidioasa p tine deoarece baiatul te place pe tine
sau vrea sa dovedeasca ca este mai buna decat tine
ceea ce nu cred ca este asa.mai ales dk foloseste metodele alea mai "nesimtite" ca sa le zic asa
Sincera sa fiu eu iti zic ca nu e ceva normal deoarece daca era prietena adevarata nu se dadea la prietenu tau mai intai s-ar gandi la tine.eu daca asa fi in locu tau nu as mai fi prietena cu ea pentru ca nu e ceva normal. daca ti-ar fi fost prietena adevarata nici nu se gandea la asa ceva trebuia sa se fi gandit ca tu esti cea mai buna prietena a ei si nu trebuia sa te tradeze.acum faci ce vrei eu mi-am dat cu parerea
Povestea ta imi aminteste de mine
Prietena mea cea mai buna era combinata vara trecuta cu un baiat mult mai mare decat ea.Eu stiam ca ei sunt impreuna.Baiatul acesta a fost plecat o buna perioada de timp, in care prietena mea si-a gasit pe altu. Dupa ce fostul prieten a revenit in peisaj a sarit pe mine, eu nu m-am opus. Apoi am fost eu impreuna cu fostul prieten al celei mai bune pritene(ea deja avea pe altu) si desigur i-am si spus pritenei mele ca stau cu fostul ei prieten.Toate bune si frumoase, nu s-a suparat nimeni, nu s-a certat nimeni si-am trait fericite fara sa ne certam pe baieti.