| LittleDreamer a întrebat:

fundita! Spuneti-mi va rog si mie parerea voastra despre comportamentul unei prietene.In urma cu 2 ani eu si ea eram prietene foarte bune si mie imi placea de un baiat.Cat timp am fost plecata intr-o tabara ei erau sa se combine dar si-au dat seama,, ca sunt si eu" si uite asa am picat de vina.Eu m-am certat cu ea va dati seama cum ma simteam, ea fiind aproape cea mai buna prietena.Acum imi place de un alt baiat, cred ca si lui ii place de mine(mi-au spus mai multi), mai demult ii placea de ea.Problema este ca intr-o seara cand a venit el ea l-a tras repede si l-a pupat si l-a intrebat daca isi mai aminteste ca l-a strans ieri in brate langa prietenul ei. Vreau sa va intreb daca vi se pare normal ca o prietena sa se comporte asa stiind ca tie iti place acel baiat.Pe mine m-a cam pus pe ganduri.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata asta nu trebuie numita prietena

o prietena adevarata, din contra, ar incerca sa te combine cu acel baiat.

daca se gandea putin la tine, nu facea asta.
eu zic ca trebuie sa pui capat acestei prietenii, ca nu mai are rost.sincer big grin

bafta :* happy

7 răspunsuri:
| BOGDAN a răspuns:

Asa prieteni ai si tu... nu merita prietenia ta

| DeniSsa_6166 a răspuns:

Inseamna ca nu`ti este prietena
o prietena adevarata care tine la tine.si care a fost alaturi de tine la bine si la greu nu ti-ar face asa ceva
eu cred ca este geloasa sau indvidioasa p tine deoarece baiatul te place pe tine
sau vrea sa dovedeasca ca este mai buna decat tine
ceea ce nu cred ca este asa.mai ales dk foloseste metodele alea mai "nesimtite" ca sa le zic asa

| ::*:*:*adelina:*:*:*:*:*: a răspuns:

Sincera sa fiu eu iti zic ca nu e ceva normal deoarece daca era prietena adevarata nu se dadea la prietenu tau mai intai s-ar gandi la tine.eu daca asa fi in locu tau nu as mai fi prietena cu ea pentru ca nu e ceva normal. daca ti-ar fi fost prietena adevarata nici nu se gandea la asa ceva trebuia sa se fi gandit ca tu esti cea mai buna prietena a ei si nu trebuia sa te tradeze.acum faci ce vrei eu mi-am dat cu parerea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca era sa ii placa doar de unul din ei, mai era de acceptat. nu poti opri sentimenetele cuiva. dar de la al doilea pe care ti-l ia... parca e putin batator la ochi. incearca sa vorbesti cu ea, vezi ce spune.

| oni a răspuns:

O mai poti numi prietena?

| Any_2443 a răspuns:

Povestea ta imi aminteste de minetongue
Prietena mea cea mai buna era combinata vara trecuta cu un baiat mult mai mare decat ea.Eu stiam ca ei sunt impreuna.Baiatul acesta a fost plecat o buna perioada de timp, in care prietena mea si-a gasit pe altu. Dupa ce fostul prieten a revenit in peisaj a sarit pe mine, eu nu m-am opus. Apoi am fost eu impreuna cu fostul prieten al celei mai bune pritene(ea deja avea pe altu) si desigur i-am si spus pritenei mele ca stau cu fostul ei prieten.Toate bune si frumoase, nu s-a suparat nimeni, nu s-a certat nimeni si-am trait fericite fara sa ne certam pe baieti.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mss de fundita :* happy